Ledigt jobb

Leg. arbetsterapeut med placering vid rehabiliteringskliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 23 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Rehabiliteringskliniken, Hallands sjukhus, organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården på Hallands sjukhus. Det innebär ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som arbetsterapeut på Hallands sjukhus Varberg och bli en del av vår härliga arbetsgrupp. Vi arbetar på sjukhusets samtliga kliniker. De kliniker vi har mest insatser på är medicin, ortoped, kirurg samt urologkliniken. Större delen av vår verksamhet innefattar slutenvårdsinsatser, men vi har även en stor öppenvårdsdel i form av handrehabilitering. Som arbetsterapeut inom slutenvården har du en viktig uppgift att bedöma, påbörja rehabilitering och överrapportera vidare till nästa vårdnivå, utifrån patientens fokus. Anställningen innefattar arbete inom slutenvården i första hand. Placeringen kan diskuteras utifrån sökandes erfarenhet och verksamhetens behov.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du behöver ha en god förmåga att samarbeta, kommunicera samt verka för ett öppet och gott arbetsklimat. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 23 april. Referensnummer HS 104/18.

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Monica Dahlström, Sveriges Arbetsterapeuter

Telefon: 0340-48 14 37

Liselotte Almér, Avdelningschef

Telefon: 0340-481718, 072-551 1870