Ledigt jobb

Ögonläkare till ögonmottagningen på Hallands Sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 29 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Ögonkliniken har en stor mottagning i Halmstad med egen operationsenhet och tillgång till slutenvårdsplatser på sjukhuset. Mottagningen befinner sig i entrébyggnaden högst upp med ljusa och mycket fina lokaler och modern teknisk utrustning. I Varberg finns en mindre mottagningsverksamhet. Kungsbacka har också en mottagningsverksamhet som vi samarbetar nära med. På mottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, ortoptister, optiker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Kliniken har ca 70 medarbetare.

Vi söker nu en specialist/överläkare och alla subspecialiseringar kan vara av intresse men särskilt söker vi efter glaukomintresserad läkare eller en läkare med bred erfarenhet som gillar att jobba med mottagningsverksamhet. Jour/beredskap ingår i tjänsten. Vi har en god bemanning med specialister och flera ST-läkare.

Arbetsbeskrivning

På kliniken finns en bred kompetens och goda möjligheter till handledning och kompetensutbildning. Vi bedriver en mottagningsverksamhet och operationsverksamhet i våra egna lokaler samt på central operation. Forskning bedrivs på kliniken utöver flera utvecklingsprojekt där läkargruppen är engagerad. Från Halmstad utgår en jourlinje för hela Halland som vi bemannar.

På ögonkliniken finns ett aktivt förändringsarbete med ett ”LEAN-tänk” med stort engagemang och drivkraft i samtliga yrkesgrupper. Kliniken arbetar teambaserat och de olika teamen utvecklas och förbättras ständigt. Stor möjlighet finns till förbättringsarbete och utveckling. Kliniken har en stabil bemanning och ett gott rykte i ögonsfären.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist/överläkare inom ögonsjukdomar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Heltid eller enligt överenskommelse
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 april. Referensnummer HS 107/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Jonas Larsson, Verksamhetschef

Telefon: 035-134677, 0727-290-677

Andrea Schmid , Hallands läkarförening

Telefon: 035-13 41 77