Ledigt jobb

Undersköterska till vårdcentralen Särö

Sista ansökningsdag: 26 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Särö är den nordligaste vårdcentralen i egen regi och har ca 30 medarbetare. Vi finns belägna i Särö centrum och har ca 7 000 personer listade hos oss. Utöver läkarmottagning med Drop In finns även Distriktssköterskemottagning, Astma/KOL och Diabetesmottagning samt laboratorium, BVC, sjukgymnastik, arbetsterapi, Psykologmottagning samt ett rehabteam. Verksamheten är HBTQ-diplomerad. I vårt uppdrag ingår även ansvar för ett särskilt boende för äldre.

Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Vårdcentralen Särö – en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor!

Arbetsbeskrivning

Varierande arbete på Vårdcentralens Läkarmottagning med Drop-In som provtagning, EKG, blodtryckskontroller samt assistans vid olika undersökningar och behandlingar. Det innefattar också förrådsbeställning m.m.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad undersköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från mottagningsarbete och provtagningsarbete, datavana och erfarenhet av journalsystemet VAS.

Som person är du ansvarstagande och trivs att arbeta både självständigt och i team. Vi värdesätter om du är initiativrik och ser möjligheter i utmaningar och har lätt för att samarbeta med en utpräglad servicekänsla med patienten i fokus. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 90 %
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 april. Referensnummer NSVH 79/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Birgitta Ekman, Vårdcentralschef

Telefon: 0738 - 50 17 70