Ledigt jobb

Tandläkare sökes till Folktandvården Laholm

Sista ansökningsdag: 27 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Folktandvården Laholm ligger vackert belägen i Gamle by, Laholms unika, medeltida kärna. Vi är ett glatt gäng på 33 personer varav 9 tandläkare och vi ser samarbete inom och mellan teamen som en viktig del för att bedriva framgångsrik och effektiv tandvård. Kliniken har 13 behandlingsrum varav ett utrustat för lustgas och kirurgi, vilket är en del av vår strävan att låta varje medarbetare få utveckla sig inom sitt intresseområde.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta både med barn och vuxna patienter. Har du erfarenhet och intresse av teamarbete och vill vara aktiv i att vidareutveckla vårt teamarbete på kliniken upplevs detta positivt.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandläkarlegitimation giltig inom EU. Erfarenhet av yrket krävs. Förutom god odontologisk kompetens och noggrannhet värdesätter vi egenskaper som engagemang, mångsidighet och god kommunikationsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du förväntas trivas i en stor personalgrupp samt ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till arbetskamrater och patienter. Du har god samarbetsförmåga, förmåga att vara flexibel och bidrar med ett gott medarbetarskap.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 27 maj. Referensnummer NSVH 98/18.

Övrigt

I Närsjukvården Halland ingår Folktandvården och de offentligt drivna vårdcentralerna. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till våra invånare. För Folktandvården Halland är det förebyggande och hälsofrämjande arbetet med tandvård och munhälsa i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att sätta våra invånare i centrum. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Christina Nelson, Klinikchef

Telefon: 0430-158 55

Jenny Söderstedt, Saco

Telefon: 0430-158 55