Ledigt jobb

BI Backend/ETL-utvecklare till Regionservice, Halmstad/Varberg

Sista ansökningsdag: 1 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

IT-service Region Halland har till uppgift är att ge IT-stöd till alla verksamheter inom Region Halland samt privata vårdgivare. I IT-service uppdrag ingår deltagande i projekt samt förvaltnings- och specialistroller inom beslutad förvaltningsmodell. Även daglig drift, underhåll av klienter, skrivare, kommunikationsnät och servers är viktiga uppgifter i uppdraget.

Vårt arbetssätt är processinriktat och vi är certifierade inom områdena kvalitet och informationssäkerhet. IT-service har utgångspunkt i Halmstad respektive Varberg och våra medarbetare är fördelade på 6 avdelningar. Inom området VårdIT bedrivs en omfattande verksamhet inom ramen för en systematisk systemförvaltning. Området är både expansivt och intressant. Som en del av förvaltningen bedrivs kontinuerligt utveckling och implementation av nya system, detta görs i projektform.

Arbetsbeskrivning

I rollen som BI-backendutvecklare arbetar du med drift och nyutveckling av Region Hallands ETL-process. Hos oss kommer du att växa som utvecklare och du ges möjligheten att bredda och fördjupa dina kunskaper. I rollen arbetar du i nära samarbete med ditt team genom hela kedjan från ide till färdig produkt.

Vi är inne i en förbättringsprocess av vårt arbetssätt och dina kreativa idéer och ditt nytänkande välkomnas. Vi strävar efter att jobba mer enligt agil metodik. Vi arbetar med Microsofts verktyg i vår ETL-process, SQL-server, SSIS, SSAS. Rapportering och analys sker i SAP Business Objects och Qlickview.

Detta är en chans för dig som vill arbeta med Business Intelligence i en lite större miljö.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad systemutvecklare/systemarkitekt eller motsvarande. Du ska ha mångårig erfarenhet kring ETL, Data Warehouse och dimensionsmodeller. Vidare ska du ha goda kunskaper kring Microsoft SQL, SSIS, SSAS samt deltagit i större uppdrag inom aktuellt område och genomfört dessa med mycket hög kvalitet. Slutligen ser vi att du har verksamhetskunskap inom ekonomistyrning/personal/hälso- och sjukvård. Det är det även viktigt att du är intresserad av nya tekniktrender, har B-körkort och kan både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Som person bör du vara prestigelös, social och ha lätt för att samarbeta. Du är välstrukturerad, noggrann, analytisk samt initiativrik visionär med en stark egen drivkraft. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 1 juli. Referensnummer RGS 50/18.

Övrigt

I Region Halland tillämpas flexibel arbetstid och som anställd har du tillgång till andra förmåner. Hos oss finns möjlighet till distansarbete.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Bertil Alvén, Avdelningschef

Telefon: 0706-26 12 32

Özlem Arabaci, Saco

Telefon: 035-16 24 84

Inger Ivarsson, Vision

Telefon: 0340-48 17 98

Lena Ljungberg, Kommunal

Telefon: 0340-48 10 00