Ledigt jobb

Gastroenterolog till Magtarmmottagningen, Hallands sjukhus Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Vid Magtarmmottagningen bedrivs öppenvårdsgastroenterologi och hepatologi inklusive dagvårdsbehandlingar samt skopiverksamhet. Verksamheten har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet. Tjänsten inkluderar mottagningsverksamhet, skopiverksamhet om så önskas. Tjänstgöring är dagtid måndag-fredag med placering i Kungsbacka och Varberg.

Kvalifikationer

Vi söker leg. läkare med specialistkompetens i Medicinsk gastroenterologi och hepatologi. Du bör ha en bred gastroenterologikunskap, gärna med inriktning mot hepatologi och/eller skopi. Du bör vara beslutskompetent, noggrann och vilja driva utvecklingsfrågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer HS 100/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marita Edsö, Verksamhetschef

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Otto Überbacher , Överläkare

Telefon: 0340-48 18 55

Anders Jönsson, Läkarförbundet

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)