Ledigt jobb

Specialistläkare/kollega sökes till vårt team på Vårdcentralen Andersberg

Sista ansökningsdag: 6 juni Ansök nu

Vårdcentralen Andersberg har drygt 4100 listade patienter. Vi har läkarmottagning med specialistläkare i allmänmedicin, barnavårdscentral, distriktssköterskemottagning och vaccinationsmottagning. På vårdcentralen finns även sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator och psykolog. Ett äldreboende i området är knutet till vårdcentralen. Vårdcentralen är också centrum för "Asylhälsovården i Halland" och kompetenscentrum för utländsk examen bedrivs i anslutning till våra lokaler.

Vi är ett positivt gäng som trivs tillsammans och är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som specialistläkare i allmänmedicin hos oss möter du en spännande variation av arbetsuppgifter med möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Det är viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vi är måna om att skapa goda förutsättningar för utbildning. Handledning av AT- och ST-läkare är en del av vårt dagliga arbete. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla den till att bli ännu bättre!

Arbetstid: Dagtid. Jour och beredskap fullgörs vid kvälls-och helgmottagningen på Nyhems vårdcentral.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist inom allmänmedicin eller har en specialistutbildning inom något annat område som är relevant för vår verksamhet, exempelvis internmedicin. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som person är flexibel, arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde på mottagningen. Du är drivande och vill bidra till verksamhetens utveckling. Vi värdesätter teamarbete där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Språkkrav: C1 enligt Europarådets nivåskala.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Heltid eller enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 juni. Referensnummer NSVH 113/17.

Övrigt

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anette Karlsson , Vårdcentralschef

Telefon: 073-202 39 22

Ann-Helén von Braun , Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000