Ledigt jobb

Psykolog till Vårdcentralen Oskarström

Sista ansökningsdag: 12 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Oskarström är en trivsam vårdcentral med ca 5 200 listade patienter. Verksamheten är förlagd i nyrenoverade lokaler en bit utanför Halmstad. Vårdcentralen består av läkar- och distriktssköterskemottagning, labb, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL och diabetes. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Vår personalgrupp är ett gott gäng, som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete och teamkänsla. Vi är en arbetsgrupp som arbetar aktivt med förbättringsarbete enligt Lean. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker också det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer, så att vi kan utveckla verksamheten och göra den ännu bättre.

Vi söker nu en psykolog till våra nyrenoverade lokaler på Vårdcentralen Oskarström!

Arbetsbeskrivning

Uppdraget innebär att arbeta som psykolog på Vårdcentralen Oskarström med sedvanligt mottagningsarbete samt att utveckla arbetssätt som främjar ökad tillgänglighet, ökat samarbete mellan professioner och vara en aktiv part i rehabteamet. I detta uppdrag finns nya förutsättningar och nya möjligheter att utveckla verksamheten utifrån Vårdcentralens ständiga förbättringsarbete och målriktning att rätt händer gör rätt saker. Du kommer att arbeta självständigt men även i samarbete med andra professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad psykolog, helst med några års erfarenhet.

Som person har du ett stort intresse för primärvård. Vi ser att du är en drivande person som har patienten i fokus och är intresserad av nya arbetsmetoder. God samarbetsförmåga bedöms vara en viktig kvalifikation för arbetet, men även förmåga att arbeta självständigt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80% eller enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2018-11-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 12 augusti. Referensnummer NSVH 102/18.

Övrigt

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Ek, Vårdcentralschef Oskarström

Telefon: 073-143 20 98

För info om facklig representant kontakta HR Partner Karin Blomsén

Telefon: 010-206 97 72