Ledigt jobb

Sjuksköterskor natt till område 1, avd. 53 lung/ÖNH, Halmstad

Sista ansökningsdag: 26 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Avdelning 53, Hallands sjukhus Halmstad innehåller 2 avdelningar i en; Lungmedicin som är organiserad inom verksamhetsområde 3 och Öron-, näs- och halsavdelningen som är organiserad inom verksamhetsområde 2. Uppdraget för avdelningen är länsövergripande.

Arbetsbeskrivning

På avdelning 53 bedrivs en bred verksamhet innehållandes specialiteterna; lungmedicin, käkkirurgi, ögon och öron- näs och hals.

Som sjuksköterska på avdelningen arbetar du med sedvanliga arbetsuppgifter innehållande omvårdnad av medicinska patienter, palliativa patienter samt pre-och postoperativt omhändertagande på vårdavdelning. Omvårdnad av patienter med tracheostomi, drän och/eller nutritionssond är vanligt förekommande.

Vill du arbeta i team på en avdelning som arbetar för att utveckla framtidens vård utgående från patientens fokus? Då kanske det är dig vi söker!

Hos oss:
• arbetar vi i en verksamhet som genomsyras av ett professionellt förhållningssätt där var och ens kunskaper och kvalifikationer tas tillvara genom ett tvärprofessionellt samarbete.

• ger vi stöd och uppmuntran till varandra och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat.

• tar vi tillvara på möjligheten att bredda den egna kompetensen inom specialiteten.

• arbetar vi kontinuerligt med förslag till förbättringar för att bidra till en ännu bättre sjukvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från öron-, näs- och halsvård eller av arbete inom lungmedicin. Men saknar du detta anser vi att brist på erfarenhet kan vägas upp av känsla för ansvar, nyfikenhet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar
Här kan du läsa mer om basåret på Hallands sjukhus:
https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Varmt välkommen att söka!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Nattjänstgöring.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 26 januari. Referensnummer HS 292/17.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johan Fogde, Avdelningschef, avd. 53

Telefon: 035-13 16 67

Pauline Ahl, Avdelningschef, ÖNH-kliniken

Telefon: 035-13 14 99

Jessica Bruhn, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 53

Frida Meldegren, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 53