Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till mammografisektionen, röntgenkliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper samt tätt samarbete med kirurgklinikens bröstmottagning. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik. I ditt arbete ingår förutom sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare även en hel del telefonkontakt/bokning med både remittenter och patienter samt en del receptionsarbete. Vi jobbar företrädesvis i systemet Sectra samt delvis i VAS.

Kvalifikationer

Medicinsk sekreterarutbildning/ läkarsekreterarutbildning eller utbildning i vårdadministration.
För att lyckas och trivas i rollen som medicinsk sekreterare ser vi att du är en person med god samarbetsförmåga och känsla för service. Du har även förmåga att vara flexibel i ditt arbete och kan ta egna initiativ. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 januari. Referensnummer ADH 173/17.

Övrigt

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under ansökningstiden, så sök redan idag!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ann-Charlott Prediger, Avdelningschef Röntgen Halmstad

Telefon: 035-13 13 76

Annika Bengtsson, Sektionsledare Mammografin Halmstad

Telefon: växel 035-13 10 00

Annika Larsson , Vision

Telefon: 035-13 13 08