Ledigt jobb

Kock till Kostservice, Varberg

Sista ansökningsdag: 31 augusti Ansök nu

Är du en engagerad kock som är bra på service och lagar fantastiskt god mat? Då har vi tjänsten för dig! Kostservice söker nu dig som vill bli en del av ett team av engagerade och professionella kockar.

Kostservice Varberg producerar och levererar måltider till 270 patienter samt 350 personal och besökare på Hallands sjukhus Varberg. Därutöver produceras mat till catering och café-verksamhet.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där din erfarenhet och passion för matlagning bidrar till en bättre vistelse för sjukhusets patienter. Som kock ansvarar du tillsammans med kollegorna för förberedelser och tillagning av måltider till patienter, personal och besökare. Varje vardag tillagar vi ca 1000 portioner varmmat.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består av beredning av varma och kalla måltider till patienter, personal och besökare. Även andra arbetsuppgifter som förekommer i vårt kök, såsom varuhantering, brickdukning, egenkontroll, diskning och leverans av matvagnar med truck.

Arbetet som kock innebär att du tillsammans med kökets övriga kockar förbereder och tillagar dagens samtliga måltider. Därtill kommer produktion till caféverksamhet samt catering. Du förväntas att delta vid planering av arbetsdagen och bidra till att utveckla arbetssätt och rutiner tillsammans med kollegorna. I det dagliga arbetet ingår även att hantera egenkontrollen samt att samarbeta på ett smidigt sätt med övriga delar av verksamheten.

Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat. Rätt person har stora möjligheter till förlängning.

Kvalifikationer

Känner du dig som en engagerad kock som är bra på service och lagar fantastiskt god mat?
Då är du kanske rätt person för detta stimulerande och utmanande arbete med trevliga och kompetenta kollegor!

Vi söker dig som har kockutbildning samt flerårig erfarenhet av arbete inom restaurang och/eller storkök. Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav. Goda datorkunskaper är önskvärt. Erfarenhet av kostdatasystemet Aivo och beställningssystemet Landlord är meriterande. Körkort för truck D1 är meriterande, liksom genomförda utbildningar inom egenkontroll och HACCP.

Du har ett genuint och passionerat intresse för mat och service samt har viljan att ta ansvar och visa engagemang. Du arbetar strukturerat och har känsla för detaljer. Du förväntas även vara initiativrik och innovativ samt kostnadsmedveten. Arbetet kräver att du är serviceinriktad och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Vi läser ansökningar och kallar till intervju löpande under ansökningstiden, så varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Dagtid med tjänstgöring var tredje helg.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde 2018-09-01 eller enligt överenskommelse till och med 2019-02-28, med möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 augusti. Referensnummer RGS 65/18.

Övrigt

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Suzanne Carselid, Avdelningschef

Telefon: 0340-66 37 48 (anträffbar fr.o.m 13 augusti)

Annika Levin, Kommunal

Telefon: 0340-48 14 47