Ledigt jobb

Psykolog med inriktning kliniskt arbete inom somatisk specialistsjukvård

Sista ansökningsdag: 3 augusti Ansök nu

KREATIVT ARBETE I SJUKHUSMILJÖ

SÖKER DU ETT ARBETE MED UTMANINGAR OCH VARIATION? GILLAR DU ATT ARBETA BÅDE SJÄLVSTÄNDIGT OCH I TEAM MED ANDRA PROFESSIONER?

Som psykolog på vår Psykologmottagning får du uppdrag från alla sjukhusets avdelningar och mottagningar. Vi möter människor med svåra och kroniska sjukdomar samt förvärvade hjärnskador. I vårt dagliga arbete använder vi vår kunskap om psykologiska sammanhang och erbjuder vår kompetens så att patienter och deras närstående kan må och fungera så bra som möjligt, trots sjukdomar, funktionsnedsättningar och svåra livskriser som kan uppstå när man drabbas av ohälsa. Detta genom bedömning, utredning, stöd och behandling, utbildning och konsultation till övrig vårdpersonal.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare med över 7900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård, och främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord vi vill ska prägla alla som arbetar i regionen.

Vi är sammantaget tolv psykologer inom Rehabiliteringskliniken som är en resurs för hela Halland. Du kommer att ingå i vår psykologgrupp på sex psykologer i Varberg/Kungsbacka.

Arbetsbeskrivning

Vi söker:
PSYKOLOG MED INRIKTNING KLINISKT ARBETE INOM SOMATISK SPECIALISTSJUKVÅRD TILL VUXNA

Det kliniska arbetet är både inom sluten- och öppenvården med patienter som ibland insjuknat hastigt, lever med kronisk sjukdom eller är i palliativ fas. Arbetet sker både självständigt och i team på bl.a. medicin, diabetes, hud, onkologi samt inom palliativa teamet.

Som psykolog i den somatiska specialistsjukvården samarbetar du med övriga paramedicinska kompetenser och medicinska specialiteter över hela sjukhuset. Ditt arbete i tvärprofessionella team på sjukhusets kliniker är en viktig del av verksamheten.

Du kommer att arbeta på Varbergs sjukhus cirka tre dagar i veckan och resterande på Kungsbacka sjukhus. I Kungsbacka är du verksam inom bl.a. medicinmottagningen.

Kvalifikationer

Du är legitimerad psykolog med några års erfarenhet och gärna tidigare erfarenhet av arbete inom den somatiska hälso-och sjukvården. Möjlighet till handledning finns.
Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och ser därför egenskaper som flexibilitet, empati och god samarbetsförmåga som viktiga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vi välkomnar även PTP-psykologer.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 3 augusti. Referensnummer HS 186/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristina Privér, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 59

Inga-Karin Ericsson, Leg. psykolog

Telefon: 0340-48 13 09

Sveriges Psykologförbund, Stockholm

Telefon: 08-567 064 00