Ledigt jobb

Sjuksköterskor till 1177 Vårdguiden på telefon i Halland.

Sista ansökningsdag: 30 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och har en bred kompetens. Vi värdesätter att du gillar utmaningar och vill arbeta i en ständigt utvecklande miljö. Stämmer detta överrens med dig – är 1177 VPT rätt arbetsplats för dig!

Vi söker nu efter nya kollegor till 1177 Vårdguiden på telefon (1177 VPT). Vi behöver nya kollegor p.g.a. planerade pensionsavgångar och för att täcka sommarens ledigheter. Vi är en avdelning fördelad på två kontor. Detta gör att du har möjlighet att välja mellan Kungsbacka och Halmstad som huvudsaklig placeringsort.

Verksamheten ingår i det nationella nätverket av Sjukvårdsrådgivningar med ett gemensamt nummer 1177. Det innebär bl.a. att vi har ett nationellt beslutsstödssystem. Hos oss erbjuds du fortlöpande kompetensutveckling, möjlighet att påverka din schemaläggning och trevliga kollegor. Vi berättar gärna mer om du är intresserad. För att få mer information kring vad arbetet innebär kan du även gå in på https://youtu.be/7m-dBMpDvMk, eller besök hemsidan för Vårdguiden på telefon http://www.1177.se/Halland/Om-1177/1177-sjukvardsradgivning/

I dina arbetsuppgifter ingår att per telefon göra medicinska bedömningar och prioriteringar samt rådgivning och hänvisning till rätt vårdnivå. Du tillhandahåller också allmän information om hur hälso- och sjukvården fungerar i Halland. Som nyanställd hos oss medverkar du i ett introduktionsprogram under ca 4 veckor och du tilldelas en personlig fadder, som hjälper dig att komma in i vårt arbetssätt.

Dag-, kvällstjänstgöring alternativ nattjänstgöring förekommer. Vänligen ange vilken anställningsform samt vilken ort du är intresserad av i din ansökan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet av arbete inom hälso- och sjukvård. Eftersom allt arbete utförs i datormiljö är det viktigt att du har god datorvana. I urvalet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du en god lyssnare och kommunikatör. Du är även van vid att arbeta självständigt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Utannonserade tjänster gäller 5 tillsvidareanställning och flertalet semestervikariat för sommaren 2017. För vikariaten finns goda möjligheter till förlängning.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
5

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 april. Referensnummer ADH 92/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt dock senast 17-04-30.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Magnus Lönn, Avdelningschef

Telefon: växeln: 035-13 10 00

Manuela Weibull, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 53 93