Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till strokeenheten avd. 4C, Medicinkliniken, Varberg

Sista ansökningsdag: 18 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Medicinkliniken är organiserad under område 1 på Hallands sjukhus Varberg. Kliniken består av fyra vårdavdelningar, en dialysavdelning samt fyra mottagningar och är sjukhusets största klinik med ca 400 medarbetare.

Strokeenheterna i Varberg och Halmstad tillhör Sveriges bästa och nu söker Varberg en sjuksköterska för dag- och kvällstjänst.

Arbetsbeskrivning

På strokeenheten omhändertas patienter med akuta strokesymtom och andra neurologiska sjukdomar. Vi ger livsavgörande behandling vid akut stroke direkt på röntgen dygnet runt. Vardagar tar vi emot strokepatienter direkt på avdelningen, allt för att kunna rädda så många hjärnceller som möjligt och minska invaliditet. Avdelningen har 27 patienter och vi arbetar i gruppvård. På dagarna arbetar vi i team kring patienten för en snabb och effektiv rehabilitering. Teamen består av läkare, sjuksköterska, undersköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator och logoped. Teamet träffas en gång per vecka för att planera, sätta mål och utvärdera rehabiliteringen. Varje vardag har vi en samordnare och en specifik strokesjuksköterska på plats. På avdelningen tjänstgör vi två helger av fem och lägger individuella scheman.

Avdelningen har varit en av Region Hallands pilotavdelningar inom framtidsarbetet. Detta har gjort att vi har en väl fungerande rond, kontinuitet av personal i patientgrupperna under en längre tid, tydliga arbetsbeskrivningar för sjuksköterska och undersköterska. Vi använder oss av vårdnära service för att personalen på avdelningen skall kunna fokusera på det den är bäst på - patienterna. Vi har precis påbörjat två nya förbättringsarbeten; Tims rundor och ett annorlunda rapporteringssystem. Alla förbättringsarbeten är utarbetade av personalen på avdelningen.

Som sjuksköterska tror vi att du vill ha en god arbetsmiljö och detta arbetar vi med tillsammans varje dag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi värdesätter att du har en god samarbetsförmåga, ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt att du bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid dina personliga egenskaper.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar
Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2017-06-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 18 april. Referensnummer HS 74/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Linda Bengtsson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 17 51

Jennifer Bryfalk, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 11 61