Ledigt jobb

Upphandlare till Regionupphandling, Halmstad

Sista ansökningsdag: 17 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, kurs & konferens, upphandling, intranät, kommunikation, it och tele.

Till Regionupphandling söker vi ny medarbetare till Halmstad. Regionupphandling består av 17 personer och är en gemensam resurs för upphandling. Region Halland köper varor och tjänster för ca 4 Mkr per år. Med strategisk och effektiv inköpsprocess uppnår vi bästa totalekonomi och bidrar till att nå Regionens vision - Halland bästa livsplatsen.

Arbetsbeskrivning

Som upphandlare kommer du att självständigt genomföra upphandlingar främst inom medicinteknik men andra områden kan förekomma. Inom kategorigrupp vårdprodukter ingår medicintekniska produkter och utrustning, vårdrelaterade utrustning och förbrukning inklusive tandvård och hjälpmedel. Även läkemedel med tillhörande tjänster ingår. Arbetet innebär att du som upphandlare driver flera olika upphandlingar parallellt. Du ansvarar för alla steg i upphandlingsprocessen såsom behovsanalys, marknadsanalys, utvärdering, att upprätta beslut och avtal, samt uppföljning av befintliga avtal. Vidare finns du tillgänglig och ger stöd och råd inom vårt arbetsområde.

I tjänsten ingår att tillsammans med övriga upphandlare, utveckla upphandlarrollen, delta i kategoristyrningsarbete och förbättra processerna för upphandlingar.
Vi söker dig som har stort intresse av upphandling och inköp och vill vara delaktig i utvecklingen av dessa arbetsområden hos oss.

Kvalifikationer

Till tjänsten söker vi dig med högskoleexamen inom ekonomi, juridik eller teknik eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet från upphandling. Har du tidigare erfarenhet från teknik, utvecklingsprojekt eller projektledning är det meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap om offentlig styrd verksamhet.

Du är van att arbeta med kvalificerat datorstöd och du har körkort. Goda kunskaper i det svenska skriftspråket är ett krav då dokument som tas fram kan bli föremål för juridisk granskning. Du måste dessutom ha god förmåga att uttrycka dig muntligt och vara beredd att hålla i presentationer i olika sammanhang.

Att arbeta som upphandlare kräver en pedagogisk förmåga att översätta och applicera strategiska riktlinjer till praktiskt upphandlingsdokument. Därför söker vi dig som är resultatinriktad och som arbetar systematiskt i enlighet med framtagna processer och har ett genuint intresse för affärer. Du har god analytisk förmåga, ett strukturerat arbetssätt samt har ett konsultativt och serviceinriktat förhållningssätt. Du måste kunna skapa och behålla goda relationer. Du måste tycka om att driva ärenden på egen hand och samtidigt leda arbetsgrupper inom dina projekt/processer. En stor del av arbetet sker i team. I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid de personliga egenskaperna

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 juni. Referensnummer RGS 48/18.

Övrigt

Intervjuer sker löpande under
rekryteringstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Madelene Winbo, Upphandlingschef

Telefon: 0705-17 96 30

E-post: Madelene.Winbo@regionhalland.se

Majlis Adolfsson, Vision

Telefon: 010-455 39 46