Ledigt jobb

Teamsamordnare i restaurang och catering till Kostservice, Halmstad

Sista ansökningsdag: 2 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Kostservice Halmstad svarar för maten till patienterna på Hallands sjukhus, samt till Restaurang Galaxen och Restaurang Utsikten.
Catering görs till möten och sammankomster i Region Hallands regi.

Arbetsbeskrivning

Är du vår nya teamsamordnare inom Kostservice vid Hallands sjukhus Halmstad?
Arbetet som teamsamordnare innebär bl.a. att ansvara för, leda och aktivt delta i det dagliga arbetet i Restaurang Galaxen samt i vår cateringservice. Din tid delar du mellan att arbeta praktiskt i vår lunchrestaurang samt planera det dagliga arbetet tillsammans med medarbetarna. I tjänsten ingår även att redovisa ekonomiskt resultat, kontakt med leverantörer, ansvara för att utrustningen hanteras korrekt samt utbilda nyanställda medarbetare.

Som teamsamordnare leder du arbetsgruppsmöte och arbetar med ständiga förbättringar för att utveckla arbetssätt och rutiner. Du arbetar nära avdelningschefen och dina beslut går i linje med ledningens styrning. Som teamsamordnare ingår du i ledningsgruppen för Kostservice i Halmstad.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning inom restaurang och storhushåll samt erfarenhet av arbetsledande roll i restaurang- eller storköksverksamheter. Vi ser det som meriterande om du har ledarskapsutbildning liksom genomförda utbildningar inom egenkontroll och HACCP. Du har generella datorkunskaper i framförallt Office miljö. Arbete med kassahantering (ATRONIC) är meriterande. Vi har även AIVO som vårt kostdatasystem och Landlord som vårt system för catering.

Vi söker dig som är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och visa ett stort engagemang. Du förväntas vara initiativrik och kostnadsmedveten samt ha förmågan att på ett naturligt sätt leda en grupp och ha ett stort intresse av att motivera andra. Du är en god lyssnare och tydlig i din kommunikation. Vidare har du känsla för detaljer och förmåga att samarbeta med arbetskollegor på ett konstruktivt sätt. Planering är en naturlig del i ditt arbetssätt och du arbetar strukturerat och lösningsfokuserat för att nå uppsatta mål. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Mycket goda kunskaper i svenska språket såväl som i förståelse, som tal och i skrift.

Lägst B körkort.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2018-10-01 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 september. Referensnummer RGS 69/18.

Övrigt

Regionservice levererar servicetjänster till Region Hallands kärnverksamheter. Medarbetarna utför tjänster inom serviceområdena teknik, fastigheter, kost, städ, vaktmästeri, logistik, administration, utbildningar & event, upphandling, intranät, kommunikation och it/tele. Regionservice målsättning är att utveckla en effektiv och rationell service med hög kvalitet.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Gunilla Andersson, Biträdande avdelningschef

Telefon: 035-13 19 52

Vera Lövenson, Kommunal

Telefon: 035-13 19 51