Ledigt jobb

Psykolog sökes till Vuxenpsykiatrimottagningen Halmstad

Sista ansökningsdag: 22 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer. Som psykolog i öppenvården har du ett 30-tal psykologkollegor, varav åtta psykologer arbetar på mottagningen i Halmstad.

Vuxenpsykiatrimottagningen i Halmstad har som uppdrag att utreda och behandla specialistpsykiatriska patienter. På mottagningen arbetar personalen i tvärprofessionella team, mottagningen präglas av en positiv anda och det bedrivs kontinuerligt förbättringsarbete.

Arbetsbeskrivning

Till arbetsuppgifterna hör:
• psykologiska utredningar och bedömningar
• psykologiskt behandlingsarbete med patienter i specialistpsykiatrins målgrupp
• deltagande i utvecklingsprojekt och förbättringsarbete
Du kommer naturligtvis att erbjudas regelbunden handledning.
Just nu är mottagningen i Halmstad inne i en förändringsfas där du som medarbetare har stor möjlighet att påverka psykiatrins utveckling i Halmstad. Vi erbjuder dig goda villkor, rimlig arbetsbelastning, bra utvecklingsmöjligheter och en förbättringsorienterad arbetsmiljö.

Öppenvården erbjuder psykiatri nära invånarna och har mottagningar i varje kommun. Vår verksamhetsinriktning ”Rätt vård i rätt tid!” innebär ett ständigt arbete mot ökad kvalitet, kortare ledtider och bättre patientdelaktighet. Förbättringsarbete sker löpande och involverar all personal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med kompetens inom psykologiskt utrednings- och behandlingsarbete, erfarenhet av arbete inom specialistpsykiatri är meriterande.

Du har tydligt patientfokus och höga ambitioner i din yrkesroll. Du har en god samarbetsförmåga och är engagerad i mottagningens förbättringsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 juli. Referensnummer PSH 78/18.

Övrigt

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Johanna Hjelmberg, Avdelningschef

Telefon: 0708 70 45 71

Patrik Bång , Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 31

Facklig företrädare nås via växel , SACO

Telefon: 035- 13 10 00