Ledigt jobb

Biomedicinsk analytiker med ansvar inom molekylärbiologi till Klinisk kemi

Sista ansökningsdag: 10 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Klinisk kemi Halland ingår i Medicinsk diagnostik Halland. Vi har verksamhet vid sjukhusen i Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg. På avdelningen i Halmstad finns ett stort analysutbud med sektioner för allmänkemi/hormon, hematologi, koagulation, protein/allergi, specialkemi, molekylärbiologi och provtagning. Vid Klinisk kemi i Halmstad arbetar ca 65 medarbetare i olika yrkeskategorier och vår verksamhet bedrivs dygnet runt i moderna och ändamålsenliga lokaler. Molekylärbiologi drivs som ett laboratoriediciplinövergripande centra tillsammans med Klinisk mikrobiologi och Klinisk Patologi.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en legitimerad biomedicinsk analytiker för tillsvidareanställning, med ett förordnande på 4 år som specialist-BMA vid sektionen för molekylärbiologi. Detta uppdrag innebär bl.a. att du har särskilt ansvar inom sektionen för de klinisk kemiska metoderna och förväntas att:

• Svara för daglig drift och att aktuella arbetsbeskrivningar finns
• Svara för rutiner för handledning och behörighet
• Medverka vid inkörning av metoder och instrument
• Driva utveckling i samarbete med molekylärbiolog
• Bedriva sektionens verksamhet enligt standard ISO 15189 för medicinska laboratorier
• Delta i analysarbetet med metoder både inom klinisk kemi och mikrobiologi

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med högskoleexamen i biomedicinsk laboratorievetenskap, eller tidigare utbildning till laboratorieassistent. Som person har du god samarbetsförmåga och delar gärna med dig utav din kunskap på ett kvalitetsmedvetet sätt, och bidrar därmed till verksamhetens utveckling. Fördjupade kunskaper inom molekylärbiologi är meriterande och vi förutsätter att du behärskar svenska i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 10 juni. Referensnummer ADH 50/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Elisabeth Astell, Avdelningschef

Telefon: 035-13 15 72

Karolina Torstensson, Naturvetarna

Telefon: 035-13 18 00

Victoria de los Santos Nilsson, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 18 00