Ledigt jobb

Biträdande avdelningschef till Akutmottagningen, Hallands sjukhus Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Akutmottagningen är en dygnet-runt-öppen mottagning för akut sjuka och skadade patienter. Vi har ca 45 000 besök/år fördelat på medicin, kirurgi, ortopedi, urologi, gynekologi, infektion, öron/näsa/hals och ögon. Vi är drygt 90 medarbetare fördelade på sjuksköterskor och undersköterskor. Vi är fördelade på sjuksköterskor, undersköterskor samt transportörer, på enheten arbetar även medicinska sekreterare samt läkare från alla specialiteter.

Vi söker dig som har lusten och viljan att leda akutmottagningen tillsammans med avdelningschefen.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande avdelningschef blir du förordnad i en period om 2 år med grundanställning i din profession. Du är direkt underställd avdelningschefen och ersätter i dennes frånvaro. Avdelningschefen är den som har huvudansvaret för personal, ekonomi och arbetsmiljö och tillsammans fördelar ni det ansvaret på ett sätt som är mest effektivt för verksamheten. Uppdraget innebär att, engagera och motivera medarbetare samt vara en del av den operativa driften och arbetsgivarens representant. I samarbete med avdelningschefen driver du verksamhetsutvecklingen på enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som utmanas av en verksamhet med högt tempo och stor variation. Akutmottagningen befinner sig i början på ett förändringsarbete där vi vill skapa en mottagning som möter patienterna med hög patientsäkerhet, effektivitet och som samtidigt erbjuder en god arbetsmiljö där medarbetare trivs och vill stanna kvar.

Du som söker har erfarenhet av akutsjukvård. Du har intresse av att leda andra medarbetare samt förmåga att entusiasmera i förändringsprocesser och verksamhetsutveckling. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer såväl inom som utom enheten. Som person är du strukturerad, tydlig i din kommunikation, närvarande och kan styra verksamheten efter uppsatt mål tillsammans med avdelningschefen. Erfarenhet av arbete i ledande befattning är meriterande och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Det är meriterande om du genomgått Region Hallands utvecklingsprogram för blivande chefer, Morgondagens ledare.

Har vi väckt din nyfikenhet och du är intresserad av att arbeta hos oss kan vi erbjuda ett stimulerande arbete i en organisation med hög kompetens och stor utvecklingsmöjlighet!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan, vi ser framemot att lära känna dig!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande på två år.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 juni. Referensnummer HS 161/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Carina Månsson , Avdelningschef

Telefon: 035-174587

Sirpa Göransson , HR Partner

Telefon: 070-32 82 910

Sandra Söderberg , Vårdförbundet

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)

Marie Johansson, Kommunal

Telefon: 035-13 10 00 (vxl)

Magnus Lönn , Ledarna

Telefon: 070-276 61 63