Ledigt jobb

Specialistpsykolog/neuropsykolog sökes till Rehabiliteringskliniken, HSTD

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Rehabiliteringskliniken organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, läkare, psykologer, sjuksköterskor, undersköterskor och sjukgymnaster inom specialistsjukvården i Region Halland.

Idag är det elva stycken psykologer som jobbar tillsammans och kliniken söker ytterligare en person till teamet på Hallands Sjukhus Halmstad. Du kommer att mötas av en engagerad och driven arbetsgrupp som präglas av gott samarbete och högt i tak. Arbetsuppgifterna är i huvudsak riktade mot Medicinklinikens neurologiska verksamhet och mot Rehabiliteringsmedicin, som med sin slutenvård, dagrehabilitering och annan specialiserad öppenvård är en resurs för hela region Halland.

Vill du som psykolog vara med och utveckla vården för patienter med förvärvad hjärnskada och patienter med neurologiska sjukdomar är du välkommen att söka vår tjänst!

Arbetsbeskrivning

I dina kliniska arbetsuppgifter ingår neuropsykologiska bedömningar av patientens kognitiva och emotionella fungerande efter exempelvis traumatiska hjärnskador, stroke, MS, hjärntumörer samt att utföra trafikmedicinska utredningar.

Du bidrar med psykologisk behandling och stöd eller psykoedukativa insatser för dessa patienter och deras närstående. I arbetet ingår även konsultativa insatser och utbildning för andra yrkesgrupper.

Som psykolog i den somatiska specialistvården samarbetar du med övriga paramedicinska kompetenser och medicinska specialiteter över hela sjukhuset. Ditt arbete i tvärprofessionella team på sjukhusets kliniker är en viktig del av verksamheten. Det kliniska arbetet sker både inom sluten- och öppenvård.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Specialist i neuropsykologi/ klinisk psykologimed inriktning neuropsykologi alternativt legitimerad psykolog med mycket god erfarenhet av neuropsykologiskt utrednings- och behandlingsarbete.

Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och fäster därför stor vikt vid dina personliga egenskaper, som flexibilitet, empati och god anpassningsförmåga.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde 2018-04-01 (eller enligt överenskommelse).
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer HS 215/17.

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Vi rekommenderar därför dig att söka så fort som möjligt.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kristina Privér, Avdelningschef

Telefon: 0733-06 00 59

Antje Stenberg, Specialistpsykolog

Telefon: 035-13 65 46

Sveriges psykologförbund, Stockholm