Ledigt jobb

Assistent sökes till Syncentralen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Syncentralen är en länsövergripande verksamhet som arbetar med utgångspunkt från Halmstad och Kungsbacka. Syncentralen ingår i Handikappverksamheten dit också Hörselvård, Resurscentrum för kommunikation Dako, Tolktjänst, Habilitering och Hjälpmedelscentrum hör. Syncentralens målgrupp är personer som har så nedsatt synförmåga att det är svårt att läsa vanlig skrift eller med synens hjälp orientera sig – eller har motsvarande svårighet i den dagliga livsföringen. Vi jobbar i team som består av synpedagog, optiker, sekreterare, kurator, datateam och ögonläkare.

Arbetsbeskrivning

Som assistent hos oss kommer du att vara behjälplig med vissa administrativa uppgifter samt viss fakturering. Exempel på andra arbetsuppgifter är rekonditionering av synhjälpmedel, sköta posthantering, beställa hjälpmedel till förråd, uppackning av hjälpmedel, bokning av lokaler m.m.

Placering i Kungsbacka men i tjänsten ingår arbete både på Syncentralen i Kungsbacka och i Halmstad, vilket innebär resor i tjänsten.

Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasieutbildning samt erfarenhet av arbete med liknande uppgifter. Tidigare arbete inom vården eller arbete med rehabilitering är meriterande.

Vi söker en medarbetare som har stort intresse för att arbeta med människor samt har förmågan att se möjligheter istället för hinder. Vi ser att du som person är strukturerad och är öppen och inte rädd för att ta och ge feedback. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde snarast. Tidsbegränsad anställning t.o.m. 2018-10-01.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer ADH 57/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Kalén, Avdelningschef

Telefon: 070-67 81 808

Yvonne Mårlind, Medicinsk sekreterare

Telefon: 010-456 31 84

Pia Tellram Petersson, Medicinsk sekreterare

Telefon: 035-14 61 87

För information om fackliga representanter kontakta HR Partner Jonas Karlsson

Telefon: 035-14 61 07