Ledigt jobb

Leg. fysioterapeuter/sjukgymnaster sökes till Vårdcentralen Veddige

Sista ansökningsdag: 2 maj Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjukgymnast, vilket innebär att självständigt göra funktionsbedömningar, utföra behandlingar, planera och samordna fysioterapeutiska insatser, ge konsultation samt hålla i gruppverksamhet. Arbetet består även av att göra en första bedömning vad gäller patienter med besvär från rörelse-stödjeorganen.

Vårdcentralen ligger i Veddige samhälle, knappt två mil från Varberg. Arbetet bedrivs i nära samarbete med andra professioner. På vårdcentralens rehabenhet arbetar tre sjukgymnaster/fysioterapeuter, två arbetsterapeuter och två samtalsterapeuter. Vi har ändamålsenliga lokaler och en mindre bassäng.

Kvalifikationer

Vi söker två engagerade leg. fysioterapeuter/sjukgymnaster, gärna med erfarenhet av arbete på vårdcentral. Önskvärt, men ej krav, med kunskaper i ortopedisk medicin eller McKenzie-metoden.

Vi värdesätter egenskaper såsom god samarbets-
och kommunikationsförmåga, att du ser lösningar istället för hinder samt att du har en serviceinriktad attityd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort B önskvärt.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 2 maj. Referensnummer NSVH 83/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Kontaktperson

Niclas Elverdam, Vårdcentralschef

Telefon: 072-57 64 429

Bodil Gustafsson, Sjukgymnast och facklig företrädare, Saco

Telefon: 0340-48 20 82