Ledigt jobb

Vårdcentralen Åsa söker en Specialistläkare i allmänmedicin

Sista ansökningsdag: 31 juli Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Åsa är en trivsam och väletablerad vårdcentral, belägen mitt i en växande ort, med havet som närmsta granne. Det finns goda möjligheter att pendla tack vare Åsa Station. Åsa är en inflyttningsort och antalet listade ökar, idag har vi drygt 9 700 listade patienter. Vi är en av de större vårdcentralerna i Halland.

Du kommer att jobba tillsammans med kollegor inom allmänmedicin, både färdiga specialister men även några som är under utbildning. På vårdcentralen finns ett mycket kompetent team med många distriktssköterskor och ett väl fungerande samarbete med rehabpersonalen. På vårdcentralen finns förutom läkar- och distriktssköterskemottagning även BVC och en välutrustad avdelning för arbetsterapi och fysioterapi, vi har även en psykolog och en kurator.

Arbetsbeskrivning

Arbetet på vårdcentralen innebär sedvanliga arbetsuppgifter som läkare, vilket främst innebär: mottagningsarbete, BVC, hemsjukvård och handledning av blivande kollegor. Jourtjänstgöring ingår i form av beredskapsjour i hemmet. Du kommer att arbeta i nära samverkan med övriga yrkesprofessioner.

Det finns goda förutsättningar för kollegialt utbyte och regelbundna träffar med kollegor.

Kvalifikationer

För att arbeta hos oss ska du vara legitimerad läkare med specialistutbildning i allmänmedicin alternativt att du är precis i slutet av din ST-tjänst inom allmänmedicin. B-Körkort är ett krav. Du behöver goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift, motsvarande språknivå C1.

Som person är du drivande och kommer att bidra till verksamhetens utveckling. Vi ser att du är flexibel, arbetar strukturerat och skapar förutsättningar för ett bra flöde på mottagningen. Vi värdesätter teamarbete där samarbete mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 juli. Referensnummer NSVH 133/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Therese Theander , Verksamhetschef

Telefon: 0766-10 69 87

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 (växel)