Ledigt jobb

Undersköterskor dag och natt sökes till Intensivvårdsavdelningen, Varberg

Sista ansökningsdag: 28 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vår avdelning är en blandad IVA/HIA/Intermediär med sammanlagt tio vårdplatser. Vi bemannar också Post-operation som har tio vårdplatser. Nya utmaningar står för dörren och vi behöver vara fler för att kunna erbjuda god och säker vård.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av sedvanliga undersköterskeuppgifter på intensivvårdsavdelningen.

En tjänst avser dagtid och en tjänst nattjänstgöring. Dagtidstjänsten innebär heltid och nattjänsten avser deltid med en tjänstgöringsgrad på 80%–100%. Vi erbjuder också två vikariat, dessa är heltidstjänster.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterka. Tidigare erfarenhet inom akutsjukvård är meriterande. Du är ansvarsfull, flexibel, har god samarbetsförmåga och engagerar dig gärna i kvalitets- och förbättringsarbeten.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Två tillsvidareanställningar och två vikariat.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast.
Antal tjänster
4

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 januari. Referensnummer HS 324/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Oljelund, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 14 72

Agneta Olofsson, Enhetschef

Telefon: 0340-48 22 48

Irene Gustafsson, Kommunal

Telefon: 0340-48 10 69

Elisabeth Axell , Kommunal

Telefon: 0340-48 04 40