Ledigt jobb

Logistiker till förvaltningsstab Ambulans Diagnostik och Hälsa

Sista ansökningsdag: 11 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Arbetsbeskrivning

Logistiker - ledningsstöd för produktionsplanering i en framtidsbransch!
Tjänsten kommer att innebära ett tätt samarbete med verksamheterna och ledningen. Du kommer till stor del jobba i projekt som projektledare eller projektmedlem.

Vi söker en logistiker för att skapa en strukturerad resurs-och produktionsplanering för att effektivisera och förbättra flöden, där målet bland annat är att skapa tid till verksamhetsutveckling. Tjänsten innefattar produktions- och kapacitetsplanering, statistikanalys av data samt att göra omvärldsbevakning. Du kommer vara delaktig i verksamhetsutveckling i samband med införande av ny teknik i verksamheterna t.ex. RIS/PACS-införandet inom Röntgen Halland (bild och informationssystem).

Som logistiker kommer du att anställas under förvaltningsstaben och rapportera till Stabschefen. Förvaltningsstaben arbetar för att stödja förvaltningens verksamheter och chefer.

Kvalifikationer

Vi söker dig med universitets- eller högskoleutbildning, inriktning mot logistik, och som har stor kompetens inom planering, organisation och prestationsmätning.
Du har praktisk insikt i logistikutveckling och affärssystem samt erfarenhet som projektledare eller projektdeltagare i införandeprojekt av verksamhetsstyrande system/-modeller. Tidigare erfarenhet från liknande jobb är meriterande liksom goda kunskaper i Excel.

Tjänsten ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och att du gillar att arbeta med siffror. Du förväntas knyta många olika kontakter innebärande att du är relationsbyggande och trivs med en utåtriktad roll. Detta för att skapa och dra fördel av relationer på alla organisationsnivåer, både internt och externt. Du behöver ha en god förmåga att formulera dig i tal och skrift och vara konkret och tydlig i din kommunikation. Du arbetar strukturerat med en förmåga att se förändringar.

Eftersom denna roll är ny i vår verksamhet, välkomnar vi att du tar initiativ, ser förändringspotential och kan bidra till utveckling och effektivisering av arbetet. Region Halland arbetar med Lean som verksamhetsstrategi.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 juni. Referensnummer ADH 58/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anders Lindblad , Stabschef Ambulans Diagnostik och Hälsa

Telefon: 072-17 15 551

E-post: anders.lindblad@regionhalland.se

Anders Askerlund, Saco

Telefon: 035-13 18 72

Mariette Jakobsson, Vision

Telefon: 072-57 16 104