Ledigt jobb

Undersköterska sökes till Palliativa allmänna avdelningen, Falkenberg

Sista ansökningsdag: 5 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Till avdelningen kommer vårdtagare från hela Halland med fokus på trygghet, omvårdnad och symtomlindring. Avdelningen har åtta vårdplatser där vi arbetar tillsammans i team sjuksköterska/undersköterska i nära samarbete med läkare och kurator.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som undersköterska inom palliativ vård bland annat med stödjande samtal med vårdtagare och närstående.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska. Erfarenhet inom palliativ vård är meriterande. Du har grundläggande datorkunskaper. Vi arbetar i journalsystemet VAS och det är en fördel om du har arbetat i detta tidigare.

Som person är du flexibel, villig att samarbeta i team, vana vid självständigt arbete och trygg i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Körkort B erfordras.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 80%. Dag- och kvällstjänstgöring. Du arbetar två helger av fem.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde snarast. Vikariat till och med 2018-04-01, med möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 5 mars. Referensnummer NSVH 32/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Hedbrandh, Avdelningschef

Telefon: 0729-85 24 77

Annika Bjermqvist, Kommunal

Telefon: 0346-56 113