Ledigt jobb

Medicinska sekreterare sökes till Medicinmottagningen, Kungsbacka sjukhus

Sista ansökningsdag: 29 mars Ansök nu

Medicinmottagningen i Kungsbacka söker nu två nya Medicinska sekreterare till ett självgående och utvecklade uppdrag. I rollen kommer du att ha ett nära samarbete med andra Medicinska sekreterare och övrig personal på sjukhuset. Låter det som något för dig? Passa då på att söka redan idag!

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Inom Medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs idag specialistmottagningar inom allergologi, lungmedicin, kardiologi, diabetes, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, dagsjukvård samt allmän invärtesmedicin och AK-mottagning. Mottagningen har till specialiteterna knutna sköterskemottagningar, dietist, medicinska fotterapeuter, kuratorer, psykolog, undersköterskor samt medicinska sekreterare. Till enheten finns även en vårdavdelning.

Idag är det åtta medicinska sekreterare på Medicinmottagningen som arbetar i team fördelade på ovan specialiteter. Arbetet sker i ett nära samarbete mellan de medicinska sekreterarna samt med all personal i teamen, vilket gör arbete både roligt och utvecklande.Vi erbjuder en arbetsplats med stora möjligheter att påverka och utveckla såväl verksamheten som dig själv.

Arbetsbeskrivning

Vår verksamheten har ett starkt fokus på högkvalitativ specialistvård med hög tillgänglighet och kontinuitet. Vi behöver nu utveckla och förstärka vår verksamhet och söker därför nya Medicinska sekreterare. Inom verksamhetsområdena är arbetsuppgifterna varierande men i huvudsak patientadministrativa. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter för medicinsk sekreterare, kommer du medverka i förbättringsarbeten gällande administrativa rutiner.

Kvalifikationer

Vi söker utbildade medicinska sekreterare helst med vana från mottagnings- och avdelningsarbete. Stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper, då vi gärna ser att du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta. Erfarenhet av Region Hallands IT-system är meriterande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 75 % – 100 %.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 mars. Referensnummer HS 80/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att påbörjas under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Elisabeth Dannberg, Avdelningschef

Mobil: 073-2315578

Malin Nilsson, Medicinmottagningen, Vision

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)