Ledigt jobb

Trainee Controller sökes till Region Halland

Sista ansökningsdag: 4 februari Ansök nu

Region Halland tillsammans med kommunerna i Halland söker engagerade talanger till sjunde omgången av Trainee Halland! Anställningen är en tillsvidare tjänst som inleds med en tiomånaders traineeperiod. Parallellt med arbetet deltar du i ett omfattande traineeprogram i syfte att utvecklas och få en bred och gedigen kunskap kring att arbeta inom offentlig sektor. Du får en exklusiv inblick i kommunal/regional verksamhet och möjligheten att bygga upp ett stort nätverk.

Region Halland har ansvaret för många områden som rör utvecklingen i Halland. Vi har uppdraget att verka för utveckling och tillväxt och för att erbjuda en god hälso- och sjukvård. Alla dessa delar är viktiga för att vi ska nå vår vision – Halland bästa livsplatsen. Du är viktig för oss och har tillsammans med våra 7 900 medarbetare chansen att vara med och utveckla Region Halland. Vi har fler än 370 olika yrken som gör skillnad– alla lika viktiga.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning

Som trainee inom Region Halland erbjuder vi dig en tjänst som Controller till förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa. Förvaltningen är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare, där man som Controller kommer att arbeta i förvaltningsstab och ingå i ett team med andra kvalificerade ekonomer.

Rollen innebär att du kommer att vara ett aktivt stöd och bollplank till chefer inom verksamheten i ekonomiska frågor och dina kontaktytorna mot verksamheten kommer att vara många. Du kommer även att arbeta med budget, prognos, uppföljning, analys och till viss del redovisning. Hos oss kommer du att få en god introduktion, en bra grund att stå på och en inblick i olika områden inom Region Halland. Ditt arbete kommer att ledas av ansvarig chef med stöd av handledare.

Utöver dina arbetsuppgifter som Controller så består ca trettio procent av traineetjänsten av olika utvecklingsdagar, där du bland annat får kunskap inom bl.a. kvalitet, ledarskap, kommunikation och bemötande. Du får även ta del av en mer omfattande projektledarutbildning och en unik möjlighet att prova på att arbeta i en annan organinsation. Programmet erbjuder en möjlighet att utvecklas såväl personligt som yrkesmässigt.

Kvalifikationer

Du som söker
• Är en akademiker och har en färsk högskole-/universitetsexamen som Civilekonom, förvaltningsekonom eller annan utbildning som vi ser som likvärdig. Din utbildning ska vara avslutad senast juni 2018.
• Har ingen eller liten yrkeserfarenhet inom sökt yrkesområde.
• Är intresserad av utvecklingsfrågor och strategiskt arbete.
• Har lätt för att kommunicera och få med dig andra människor.
• Är drivande och målinriktad.
• Har en positiv inställning till människor och arbete och i dessa sammanhang ser olikheter hos människor som en tillgång.

Vi vill även att du är ansvarstagande, analytisk och har ett strukturerat arbetssätt. Genom din utbildning ska du ha goda kunskaper inom området och du har en god förmåga att utrycka dig i tal och skrift. För tjänsten ser vi att du har god datavana och goda kunskaper i Excel. Körkort är även önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper samt ovanstående kvalifikationer. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Varmt välkommen in med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Lön: 24 700 kr, under traineeperioden.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde: 2018-09-01
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 4 februari. Referensnummer ADH 1/18.

Övrigt

Läs gärna mer om Trainee Halland på:
http://www.traineehalland.se/

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Micael Nilsson, Ekonomichef Region Halland

Telefon: 073-6254480

Roger Wahlberg, Programledare Trainee Halland

Telefon: 0725- 2315 55

Mats Emanuelsson, Jusek

Telefon: 035-13 42 34, 0705-45 38 76