Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare sökes till Rehabiliteringskliniken , Halmstad

Sista ansökningsdag: 30 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Rehabiliteringskliniken har två utbudspunkter, en i Halmstad, med mottagning och slutenvårdsavdelning och en i Varberg där det bedrivs mottagningsarbete. I Varberg finns även en mottagning för smärtrehabilitering.

Nu söker vi en medicinsk sekreterare med placering på Rehabiliteringskliniken i Halmstad. Rehabiliteringskliniken organiserar arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, sjukgymnaster och läkare inom Region Halland. Kliniken ansvarar för den rehabiliteringsmedicinska verksamheten inom Region Halland.

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare består bland annat av journalutskrifter från öppen- och slutenvård, utskrift av intyg, posthantering, bemanna ingående telefon till kliniken, remisshantering samt receptionsarbete. Mottagningen har en egen kassafunktion, vilket innebär mycket patientkontakt. Du har nära samarbete med de olika paramedicinska grupperna. Arbetet är varierande, som medicinsk sekreterare roterar du mellan olika arbetsfunktioner.

Vi är cirka 15 medicinska sekreterare på Rehabiliteringskliniken Halland. Du kommer att tillsammans med dina kollegor utveckla rollen som medicinsk sekreterare. Idag är denna yrkesroll i förändring då man inom verksamheten ser över de administrativa arbetsuppgifterna i enlighet med framtidsarbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har utbildning i vårdadministration för medicinska sekreterare. God datorvana och IT-kunskap förutsätts. Tidigare erfarenhet av det vårdadministrativa systemet VAS är meriterande. Du har goda kunskaper i medicinsk terminologi och svenska språket samt kan hantera engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som har lätt för att samarbeta med andra, har ett gott bemötande, är strukturerad och ansvarskännande. Vi ser också att du har en positiv inställning och trivs med att arbeta flexibelt, självständigt och i team. Vi värdesätter ett gott medarbetarskap för en bra arbetsmiljö och arbetsglädje. Vi ser att du aktivt och regelbundet kommer med förslag på förbättringar med vilka du bidrar till en ännu bättre sjukvård. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 2018-09-01eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 30 juni. Referensnummer HS 167/18.

Övrigt

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Lisa Hallberg, Ej tillgänglig 21/6 - 4/7 pga. semester., Avdelningschef

Telefon: 073-143 34 37

Charlotte Ericsson, Vision

Telefon: 0340-48 10 49