Ledigt jobb

Nattsjuksköterska sökes till Ortopedikliniken, avd. 3, Hallands sjukhus

Sista ansökningsdag: 29 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Arbetsbeskrivning

Ortopedi är en specialitet som omfattar behandling av frakturer och andra skador på rörelseapparaten. På ortopedikliniken tar vi hand om akuta trauman, men vi utför också planerade operationer som till exempel höft- och knäproteser. Ortopedkliniken i Varberg består av två vårdavdelningar, 3B och 3C samt en mottagning. Båda avdelningarna har endast 16 vårdplatser vardera, vilket skapar en god vårdmiljö för både patienter och medarbetare. Vid behov handhar vi även patienter från andra kliniker såsom medicin och kirurgi, vilket ger dig en möjlighet att bredda din kompetens.

Som nattsjuksköterska på avdelningarna arbetar du och en undersköterska i par och har tillsammans ansvar för en del av avdelningen. Ni två kommer att ha ett nära samarbeta och stötta varandra i arbetets gång samt lägga stor vikt vid att engagera patienten i sin egen rehabilitering. På ortopedikliniken finns det också möjlighet att få arbeta i förbättringsarbeten och möjlighet att arbeta inom specifika ansvarsområden om intresset finns. Vi arbetar även processorienterat enligt Lean för att utveckla våra vårdavdelningar i tiden, där medicinsk kunskap, ett holistiskt förhållningssätt och ny teknik integreras i syfte att ge en värdeintensifierad vård till patienten.

Vi erbjuder en nattjänst. Förra året infördes dubbelt natt-OB för Sjuksköterskor anställda av Region Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från ortopedi och/eller akutsjukvård, men det är inget krav. Som person är du nyfiken, positiv och engagerad. Hos oss får du möjlighet att växa och ta ansvar utifrån dina egna förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.

Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar

Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 80%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 april. Referensnummer HS 110/18.

Övrigt

Vi utgår från ett löpande urval, vilket betyder att kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pia Karlsson, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 13 31

Pia Gjelstrup, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 10 40

Linnéa Stjärnvall, Vårdförbundet

E-post: Linnea.Stjarnvall@regionhalland.se

Rebecka Halling, Vårdförbundet

Telefon: Rebecka.Halling@regionhalland.se