Ledigt jobb

Spec.läkare till Internmedicin och Hemsjukvården, Medicinkliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 16 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Medicinkliniken på Hallands sjukhus Halmstad är Region Hallands största klinik och har alla internmedicinska grenspecialiteter samt allergologi och neurologi. Södra Halland är primärt upptagningsområde men kliniken har ett länsövergripande ansvar för hela Hallands befolkning avseende invasiv kardiologi/PCI, lungmedicin och hematologi. Medicinkliniken har cirka 105 vårdplatser fördelade på akutvårds-avdelningen och på fem vårdavdelningar.

Vi söker dig som är intresserad av en kombinerad tjänstgöring på Medicinkliniken i Halmstad (50%) och inom Hemsjukvården (50%).

Arbetsbeskrivning

Du kommer organisatoriskt att tillhöra Medicinkliniken i Halmstad. Vid tjänstgöring på Medicinkliniken ingår sluten- och öppenvårdsarbete med sedvanliga arbetsuppgifter som specialist-/överläkare.

Arbetet i Hemsjukvården sker i samarbete mellan slutenvård, närsjukvård och kommunens hemsjukvård med syftet att trygga vården för de multisjuka patienterna som har svårt att ta sig till vårdinrättning. Dessa patienter ska i så stor utsträckning som möjligt få sina vårdbehov tillgodosedda i hemmet.

Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Vi söker dig med specialistkompetens inom internmedicin, gärna med någon subspecialitet. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 16 april. Referensnummer HS 39/17 .

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

David Buchebner, Läkarchef

Telefon: 035-17 43 90

Maria Åkvist, Hallands läkarförening

Telefon: 035-13 48 20