Ledigt jobb

Är du Vårdcentralen Hyltebruks nya Psykolog/ PTP-psykolog?

Sista ansökningsdag: 19 augusti Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Vårdcentralen Hyltebruk har 8000 listade personer. På vårdcentralen arbetar vi alla tillsammans för att erbjuda våra listade bästa vård hos rätt specialist. Vi strävar efter att ha hög kompetens, god tillgänglighet och att medarbetarna känner arbetsglädje.

Arbetsbeskrivning

Arbetet som psykolog på vår vårdcentral innebär att du kommer att möta vuxna och barn. Du har din arbetsplats på Vårdcentralen i Hyltebruk men servar även vårdcentralen i Torup som vi samarbetar mycket med. Din tjänst kommer att vara fördelad på 40% som barnhälsovårdspsykolog och resten av din arbetstid arbetar du med vuxna. Du kommer att utreda och bedöma behovet av behandling samt bistå vid övriga insatser. I uppdraget ingår också att i team – bestående olika professioner inom vårdcentralen – bidra med din kompetens i rehabiliteringsprocessen. Om du är PTP psykolog erbjuder vi handledning för båda dessa uppdrag av vår psykolog.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog alternativt utbildad psykolog som står inför din PTP.

Som person vill vi att du är självständig, initiativrik, noggrann och flexibel. Viktigt är också att du har en god känsla för service och att du har lätt för att samarbeta. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Som PTP-psykolog erbjuder vi dig en allmän visstidsanställning under din PTP-tjänstgöring.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 augusti. Referensnummer NSVH 126/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju redan innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Maria Wahlström, Vårdcentralschef

Telefon: 0703-56 36 61