Ledigt jobb

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till Barn- och ungdomskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 29 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Barn- och ungdomskliniken ansvarar för den slutna specialistvården för barn- och ungdomar i Halland upp till 18 års ålder. Avdelning 62 är en avdelning med elva vårdplatser för utredning och behandling av barn och ungdomar inom specialiteterna barnmedicin-, kirurg- och ortopedi. Avdelning 63 är en infektionsavdelning med elva vårdplatser för barn och ungdomar. Här vårdas även barn från öronkliniken.

Vår verksamhetsidé är följande:
Vi ska ge bästa möjliga sjukvård för barn, ungdomar och deras familjer i en miljö där lek, glädje, delaktighet och trygghet präglar verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Mer information om arbetsplatsen...

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom barn- och ungdomsvård. Du kommer att ingå i ett team med läkare, sjuksköterskor och undersköterskor där gott samarbete och laganda står i fokus.

Denna annons avser två tjänster:
• En natt alternativt rotationstjänstgöring på avdelning 62.
• En dag/kvällstjänstgöring alternativt rotationstjänstgöring på avdelning 63.

Vid natt-tjänstgöring har du 32 tim / veckoarbetstid och vid rotationstjänstgöring 34 tim / veckoarbetstid. Tillägget för obekväm arbetstid är höjt med 100% nattetid.

I din ansökan ber vi dig notera vilken av ovan tjänster som du är intresserad av. Avdelning 62 och 63 har ett nära och gott samarbete och all personal skolas in på båda avdelningarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta inom barnsjukvården. Specialistutbildning inom barn- och ungdomsvård är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska är önskvärt. Du ska vara intresserad av att arbeta med barn och ungdomar i centrum, där hela familjer involveras. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 april. Referensnummer HS 97/18.

Övrigt

I denna rekrytering utgår vi från ett löpande urval och kandidater kan komma att kallas på intervju innan sista ansökningsdag. Vi rekommenderar därför dig att skicka in din ansökan så fort som möjligt.

Du är välkommen att besöka avdelningarna eller hospitera någon dag för att få en inblick i barnsjukvården.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Mer information om arbetsplatsen...

Kontaktperson

Helen Isaksson, Avdelningschef på avdelning 63

Telefon: 035-13 41 32

Yvonne Strandberg, Avdelningschef på avdelning 62

Telefon: 035-17 43 32

Regina Mehlin, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 63