Ledigt jobb

BB-mottagningen, BB-avdelningen och BB/neonatal i Halmstad söker Barnmorska

Sista ansökningsdag: 22 april Ansök nu

Barnmorskor!
BB-mottagningen, BB-avdelningen och BB/neonatal i Halmstad behöver förstärkning!

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

BB/Förlossningen Halmstad har idag ca 2 000 förlossningar/år från graviditetsvecka 28. Vi har ett nära samarbete inom kvinnokliniken och med barnkliniken som har en neonatalavdelning med samvårdsplatser. Vi har god bemanning, positiva medarbetare med flexibla arbetsscheman som roterar mellan de olika enheterna

Vi vill att just du som brinner för eftervård kommer och blir en i gänget på vår BB/amningsmottagning och BB-avdelning i Halmstad. Hoppas detta låter lockande. Vi berättar gärna mera så ta kontakt med oss!

Arbetsbeskrivning

Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga barnmorskeuppgifter inom BB Halmstads arbetsområden, rotation inom enhetens arbetsområden förekommer.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad barnmorska. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och även har jobbat en del med amningsfrågor/komplikationer.
Då vi också har BB-platser på vår neonatalavdelning (samvårdsplatser) är du som är barnmorska med erfarenhet från neonatalvård varmt välkommen att söka.
Vi söker dig som brinner för BB-vård och starten för den nya familjen. Vidare är du flexibel och gillar att jobba i team, vilket förutsätter att du har god samarbetsförmåga. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 22 april. Referensnummer HS 103/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Anneli Pettersson Noréus, Avdelningschef, Avd. 10

Telefon: 035-13 66 59

Angelika Berck, Avdelningschef Neonatal avd.17

Telefon: 035- 13 65 99

Sandra Enlund, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 66 60