Ledigt jobb

Biomedicinska analytiker, semestervik., till Klinisk kemi Varberg

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Område Medicinsk diagnostik består av Röntgen Halland, Klinisk kemi och transfusionsmedicin Halland, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien Halland, Klinisk patologi och cytologi Halland samt Läkemedelsenheten. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus Halmstad, Varberg och Kungsbacka samt i Falkenberg. Vår verksamhet är i ständig utveckling och bedrivs i moderna och ändamålsenliga lokaler.

Arbetsbeskrivning

Kom till Region Halland och var med och bidra för vi behöver dig! Hos oss får du fantastiska kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, professionell handledning och chans till fortsatt anställning!

Du kommer att arbeta som biomedicinsk analytiker vid Hallands sjukhus Varbergs laboratorier: Klinisk kemi och avdelningen för transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien samt Klinisk patologi- och cytologi.

Vid avdelningen för Klinisk kemi i Varberg finns sektioner för allmän/immunkemi, hematologi, koagulation, provinlämning och provtagning. Vi utför även vissa PCR-analyser samt bereder läkemedel. På blodcentralen utförs tappning, komponentberedning och serologiska analyser.

Som sommarvikarie kommer du att arbeta vid en specifik sektion. Var du kommer att arbeta bestäms av om du är legitimerad BMA eller under utbildning. Arbetet är förlagt till dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker och vill arbeta hos oss under sommaren 2017.

Du som är under pågående utbildning till biomedicinsk analytiker har möjlighet att söka som laboratorieassistent alternativt laboratoriebiträde. Vänligen ange vilket laboratorium du är intresserad av att arbeta vid och om du söker som biomedicinsk analytiker eller laboratorieassistent/laboratoriebiträde.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
5

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer ADH 89/16.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Då tillsättning sker löpande, är ni välkomna in med er ansökan i god tid.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Alm , Avdelningschef

Telefon: 0340-48 14 21

Ida Christiansson, PA-konsult

Telefon: 073-143 21 06

Annelie Andersson Rodriguez , Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 14 25