Ledigt jobb

Undersköterska sökes till Vårdcentralen Veddige

Sista ansökningsdag: 29 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Hos oss på vårdcentralen Veddige finner du en trivsam arbetsplats med ett stort och glatt gäng. Som undersköterska på vårdcentralen har du mycket kontakt med patienter och fyller en viktig funktion i det kliniska arbetet såväl som i patienternas totala upplevelse på vårdcentralen. Våra ledord är humor och glädje, ansvar, samarbete, engagemang och kommunikation.

Arbetsbeskrivning

I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga uppgifter på läkarmottagning och provtagningsenhet. Du kommer också att ingå i vårt arbete med att bemanna kvälls- och helgmottagningen på vårdcentralen Västra Vall kvällar och helger.

Vårdcentralen Veddige är en välbemannad vårdcentral placerad i Varbergs kommun som tar hand om 9 850 patienter. Vi har en läkarmottagning, provtagning, distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för astma/kol och diabetes. Vi har även kurator, sjukgymnastik och arbetsterapi. I samma byggnad har vi även apotek. Till vårdcentralen hör även välfungerande filialer i Bua och i Kungsäter. Vi söker dig som tycker om att arbeta med variationer av patientgrupper och som tycker att tempoväxlingar gör arbetet stimulerande och omväxlande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi ser gärna att du har 1-2 års erfarenhet av liknande arbete och har vana av att sticka patienter. Du har goda kunskaper i svenska vad gäller tal och skrift. Vidare krävs datorvana, då rutinerna kring provtagning, bokning och journalskrivandet är datoriserade. Som person är du serviceinriktad, har god kommunikativ förmåga, flexibilitet och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Körkort B krävs för tjänsten.

Anställningsvillkor

Omfattning
Deltid. 75%. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 29 januari. Referensnummer NSVH 8/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Kerstin Walmerud, Tf. vårdcentralschef

Telefon: 0340-48 20 19

Carina Gunnarsson, Kommunal

Telefon: 0340-48 20 67