Ledigt jobb

Allmänspecialist till Vårdcentralen Bäckagård i Halmstad

Sista ansökningsdag: 11 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Vårdcentralen Bäckagård ingår i Vårdcentralen Halland, är väletablerad i fräscha lokaler med ett väl fungerande arbetslag. Vi har för närvarande ca 4250 listade invånare, vilka vi vill vara en hälsoaktör i framkant inför. Geografiskt ligger vårdcentralen några km från Halmstads centrum på väg ut mot Tylösand och därmed närhet till både hav och skog.

Alla kompetenser finns under ett tak, b.la har vi en väl fungerande rehabgrupp med sjukgymnaster, arbetsterapeut, kurator och psykolog. DSK- verksamhet och BVC med barnhälsovårdspsykolog finns också i lokalerna.
På läkarmottagningen arbetar erfarna distriktsköterskor med telefonrådgivning samt har vi även diabetes-och astma/KOL -mottagning med rökslutarstöd.

Vårdcentralen erbjuder en trivsam och välfungerande mottagning. Eftersom vi är en av de mindre vårdcentralerna i området är vi beroende av varandra och våra ledord är samarbete, team, flexibilitet och laganda.

Arbetsbeskrivning

Vårdcentralen är i ständig utveckling för att vi ska förbättra för våra patienter samt attrahera fler att vilja lista sig hos oss. Därför sätter vi stort värde på att du är social, har ett gott bemötande samt har en vilja att vara med i utvecklingsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är specialist i allmän medicin. Vidare har du körkort samt goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Att ha arbetat i VAS är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 75-100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde 180601. Dag , med viss jourtjänstgöring kväll-och helg samt beredskap i hemmet
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 mars. Referensnummer NSVH 24/18.

Övrigt

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Yvonne Bjers, Vårdcentralschef Bäckagård

Telefon: 072-244 84 78

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56000 (vxl)