Ledigt jobb

Skötare sökes till Psykiatriska kliniken i Varberg

Sista ansökningsdag: 11 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Psykiatrin Halland är Region Hallands förvaltning för all offentlig specialistpsykiatri. Här ingår psykiatri för barn, ungdomar och vuxna, såväl öppen som heldygnsvård. Psykiatrin Halland har ca 650 medarbetare och verksamheter i alla regionens kommuner. Psykiatrin leds av en förvaltningschef, verksamhetschefer samt avdelningschefer.

Arbetsbeskrivning

Som timanställd kommer du att arbeta på flera av våra avdelningar. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av skötaruppgifter inom psykiatri. Som skötare arbetar du närmast patienten och i ditt arbete ingår exempelvis daglig omvårdnad, provtagning, stödsamtal, aktiviteter/social träning samt dokumentation i VAS (Region Hallands datajournalsystem). Ditt arbete anpassas efter varje patients unika behov, som kan variera under behandlingstiden.

Psykiatriska kliniken i Varberg har fem avdelningar för heldygnsvård: Avdelning 21 som är en rättspsykiatrisk avdelning, avdelning 22 som är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning, avdelning 23 som är en avdelning med inriktning psykosvård, avdelning 24 som är en beroendeavdelning och PIVA som är en psykiatrisk intensivvårdsavdelning med akutmottagning och substitutionsmottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgjort skötarutbildning (Omvårdnadsprogrammet eller Vård och omsorgsprogrammet alternativt äldre program) med lägst betyg Godkänd i samtliga kurser.
Du skall inom ramen för utbildningen ha Psykiatri 2, 200 poäng, alternativt kurs Psykiatri inom tidigare utbildningar. Genomförd utbildning inom Vård- och omsorgscollege är meriterande.

Erfarenhet av arbete som skötare inom psykiatrisk vård är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 11 juni. Referensnummer PSH 34/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan! Observera att vi tillämpar löpande urval och tillsättning i denna rekrytering och att vi därför önskar din ansökan snarast.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Mikael Nilsson, Avdelningschef, avd. 23

Telefon: 0340-48 13 93

Sven-Erich Reuter, Kommunal

Telefon: 0340-48 13 41