Ledigt jobb

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till Barn- och ungdomskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Barn- och ungdomskliniken ansvarar för den slutna specialistvården för barn- och ungdomar i Halland upp till 18 års ålder. Avdelning 62 är en avdelning med elva vårdplatser för utredning och behandling av barn och ungdomar inom specialiteterna barnmedicin-, kirurg- och ortopedi. Avdelning 63 är en infektionsavdelning med elva vårdplatser för barn och ungdomar. Här vårdas även barn från öronkliniken.

Vår verksamhetside är följande:
Vi ska ge bästa möjliga sjukvård för barn, ungdomar och deras familjer i en miljö där lek, glädje, delaktighet och trygghet präglar verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Mer information om arbetsplatsen...

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom barn- och ungdomsvård ingår i uppdraget.

Vi erbjuder två tillsvidareanställningar och ett vikariat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta inom barnsjukvården. Specialistutbildning inom barn- och ungdomsvård är meriterande. Tidigare erfarenhet av arbete som sjuksköterska är önskvärt. Du ska vara intresserad av att arbeta med barn och ungdomar i centrum, där hela familjer involveras.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Vikariat och tillsvidare erbjuds i denna rekrytering beroende på kvalifikationer.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 januari. Referensnummer HS 300/17.

Övrigt

Du är välkommen att besöka avdelningarna eller hospitera någon dag för att få en inblick i barnsjukvården.

Välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Mer information om arbetsplatsen...

Kontaktperson

Helen Isaksson, Avdelningschef

Telefon: 035-13 41 32

Yvonne Strandberg, Avdelningschef

Telefon: 035-17 43 32

Regina Mehlin, Vårdförbundet

Telefon: 035-13 11 63