Ledigt jobb

Sjuksköterska sökes till Ortopedikliniken, avd. 3B/3C, Varberg

Sista ansökningsdag: 19 februari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

Ortopedi är en specialitet som omfattar behandling av frakturer och andra skador på rörelseapparaten. På ortopedkliniken tar vi hand om akuta trauman, men vi utför också planerade operationer som till exempel höft- och knäproteser. Ortopedkliniken i Varberg består av två vårdavdelningar, 3B och 3C samt en mottagning. Båda avdelningarna har endast 18 vårdplatser vardera, vilket skapar en god vårdmiljö för både patienter och medarbetare. Vid behov handhar vi även patienter från andra kliniker såsom medicin och kirurgi, vilket ger dig en möjlighet att bredda din kompetens.

Vi arbetar i tvärprofessionella team nära patienten, där läkare, undersköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter ingår och lägger stor vikt vid att engagera patienten i sin egen rehabilitering. Vidare kommer du att arbeta i förbättringsarbeten, ha möjlighet att arbeta inom specifika ansvarsområden och även handleda studenter i det dagliga arbetet.

För att kunna få mer tid för patienterna kommer du att få stöd i det vårdadministrativa arbetet. Vi har även stödfunktionen samordnare som tar alla inkommande samtal och hjälper till med praktiska detaljer på avdelningen samt ett särskilt vårdplaneringsteam som i samarbete med kommunen tar hand om planeringen inför hemgång. Vi arbetar processorienterat enligt Lean för att utveckla våra vårdavdelningar i tiden, där medicinsk kunskap, ett holistiskt förhållningssätt och ny teknik integreras i syfte
att ge en värdeintensifierad vård till patienten.
Dag- kväll och helgtjänstgöring ingår i uppdraget.

Du erbjuds en strukturerad introduktion och fortlöpande kompetensutveckling med utbildning och reflektion.

Basår:
På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska eller har högst sex månaders erfarenhet din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion i yrket.
Du får också:
-Schemalagda utbildnings-, reflektions- och studiebesöksdagar
-Schemalagda träffar med en egen ny-i-yrket-coach
-Möjlighet att välja tjänstgöring på en eller två placeringar

Läs mer om basåret nedan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet från ortopedi och/eller akutsjukvård, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du nyfiken, positiv och engagerad.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid / deltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 19 februari. Referensnummer HS 14/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Pia Gjelstrup, Avdelningschef

Telefon: 0340-48 10 40

Mejrema Bihorac, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 11 31