Ledigt jobb

Avdelningschef till Klinisk patologi & cytologi Halland

Sista ansökningsdag: 10 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Klinisk patologi & cytologi Halland är en av Swedac ackrediterad klinik som sköter i princip all morfologisk diagnostik inom Region Halland. Utöver rutindiagnostik, inklusive immunhistokemi och ISH-analyser bedrivs molekylär- samt hematopatologisk diagnostik inklusive flödescytometri på avdelningen. Vi ansvarar även för obduktioner och bårhus inom regionen. I vårt uppdrag ingår också att kalla till gynekologisk cellprovskontroll.

Arbetsbeskrivning

Klinisk patologi & cytologi Halland är en mångprofessionell verksamhet under stark utveckling med totalt ca 50 medarbetare. Du är en av två avdelningschefer, direkt underställd verksamhetschefen, som ansvarar för den dagliga driften samt planering, utveckling och uppföljning av avdelningens verksamhet och resurser.

Du kommer att ansvara för patologlaboratoriet, cytologlaboratoriet och sektionen för benmärgsdiagnostik/ flödescytometri, vilket innebär personalansvar för ca 25 medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår arbete i olika system såsom personal-ekonomi- och avvikelsehantering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en lämplig högskoleutbildning och gärna med erfarenhet från klinisk patologi. Utbildning och/eller erfarenhet inom arbetsledning och administration är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet som exempelvis: goda ledaregenskaper, samarbets- och organisationsförmåga, servicekänsla, kreativitet och flexibilitet i arbetet.

Klinisk patologi & cytologi Halland kännetecknas av gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga verksamheter. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Tillsvidareanställning i grundprofession på kliniken. Chefsförordnande på 4 år med möjlighet till förlängning.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Varaktighet
Tillsvidare.
Tillträde
Snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 10 juni. Referensnummer ADH 53/18.

Övrigt

Vi planerar att hålla intervjuer 2018-06-07.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Monica Rolling, Avdelningschef, Klinisk patologi

Telefon: 035-13 18 75

Anna Arnskill , HR Partner

Telefon: 0721-55 27 49

Åsa Fred, Verksamhetschef

Telefon: 035-13 18 80

Anders Askerlund , Naturvetarna

Telefon: 035-13 18 75

Annelie Andersson Rodriguez, Vårdförbundet

Telefon: 0340-48 14 25

Önskas kontakt med företrädare för andra fackliga organisationer, hänvisas till HR-partner Anna Arnskill som kan förmedla kontaktuppgifter.