Ledigt jobb

IT-samordnare till Operations- och intensivvårdskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 31 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

På operation- och intensivvårdskliniken erbjuds anestesisjukvård, operationssjukvård, postoperativ vård och intensivvård. Vi är cirka 200 medarbetare och arbetsgruppen består av operationssjuksköterskor, anestesisjuksköterskor, intensivvårdssjuksköterskor, narkosläkare och undersköterskor. Du kommer att mötas av en driven och engagerad grupp som präglas av högt i tak och ett gott samarbete.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för IT och datorer. Din position blir som IT-avdelningens förlängda arm gentemot vår klinik och vårdpersonalens problemlösare i IT-relaterade ärenden.

Ansvarsområdena innebär bl.a.:
• Ny- och reinvesteringar av datorer
• Intranätansvar på kliniknivå
• Utbildning av vårdpersonalen i IT system
• Behörighetsansökningar i samråd med avdelningschef

Utöver ovanstående kommer du även att vara involverad i andra utvecklingsområden på vår klinik. Du är med och utvecklar för framtiden!

Kvalifikationer

Vi söker dig som brinner för IT-utveckling inom vården, du är nyfiken och drivande och har lätt för att lära. Vårderfarenhet är meriterande, kanske arbetar du som undersköterska idag. Formella IT-utbildningar i de system som används i Region Halland är ett plus. Region Halland erbjuder möjlighet till en personlig utveckling samt goda möjligheter till vidareutbildning inom olika områden. Du är serviceinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Tydlighet och flexibilitet är andra egenskaper som du har. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 mars. Referensnummer HS 78/18.

Övrigt

Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Gunilla Sternheden, Avdelningschef IVA

Telefon: 035-13 12 76

Pernilla Heinsvig, Avdelningschef Operation

Telefon: 035-13 43 31

För uppgift om facklig företrädare v.g. kontakta Frida Mårtensson, HR Partner

Telefon: 035-13 11 68