Ledigt jobb

Biträdande verksamhetschef sökes till Ortopedikliniken, Hallands sjukhus

Sista ansökningsdag: 17 juni Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Vid Ortopedikliniken bedrivs öppen- och slutenvårdsortopedi med goda kvalitetsresultat och stor verksamhetsbredd. Verksamheten svarar för den akuta ortopedin i regionen samt all elektiv ortopedi vid Hallands sjukhus i Varberg och Halmstad. Vi har ett gott samarbete med den ortopediska verksamheten vid Hallands sjukhus Kungsbacka.

Arbetsbeskrivning

Vill du vara med att utveckla vår ortopediska verksamhet och fortsätta bidra till att ge hallänningarna Sveriges bästa vård?

Vi erbjuder dig då ett spännande uppdrag som biträdande verksamhetschef där du företräder Region Halland som arbetsgivare och ansvarar för delar av verksamheten med personalansvar och ekonomi. Du är underställd verksamhetschefen och ingår i Ortopediklinikens ledningsgrupp och i ledningsgruppen för ett av sjukhusets tre områden – Område 3 Opererande specialiteter. Du kommer att vara chef över klinikens avdelningschefer med ansvar för sluten- och öppenvårdsverksamheten. Som chef inom Region Halland har du två tydliga uppdrag; att styra och leda med fokus på resultat samt att engagera och motivera dina medarbetare.

Ortopedikliniken är en av de större klinikerna vid Hallands sjukhus. Kliniken är utvecklingsinriktad och det pågår många konkreta aktiviteter för att ytterligare förbättra de redan goda resultaten. Samarbetet med närliggande verksamheter är prioriterat och väl utvecklat. Klinikens ledningsgrupp består, förutom av verksamhetschefen, av fyra avdelningschefer som ansvarar för de båda mottagningarna samt våra vårdavdelningar med totalt 66 vårdplatser för den akuta och elektiva verksamheten.

Placeringsort: Halmstad eller Varberg.

Kvalifikationer

I urvalsprocessen kommer vi att lägga stor vikt vid chefs- och ledarerfarenhet och vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att leda inom vårdverksamhet. Erfarenheter från opererande verksamheter och kännedom om den verksamhetens förutsättningar är meriterande.

Som chef har du förmågan att se och förklara helhet. Du är bekväm med ett motiverande ledarskap. Du har insikten att fokus på kvalitet bidrar till goda resultat även för produktivitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du förstår också vikten av god kommunikation, god samarbetsförmåga samt har god förmåga att leda mot våra uppsatta mål för verksamheten. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 17 juni. Referensnummer HS 144/18.

Övrigt

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Göran Magyar , Verksamhetschef

Telefon: 0733-44 52 50

Eventuella frågor kan i första hand besvaras av Camilla Karlsson, HR-partner

Telefon: 0340-48 15 17.