Ledigt jobb

Vill du bli vår nya Specialistläkare i allmänmedicin? Vårt team växer!

Sista ansökningsdag: 31 maj Ansök nu

Är du en person som tycker om att arbeta med människor på en arbetsplats som kännetecknas av god teamkänsla, frihet, kontinuitet och spännande utveckling? Varberg är en modern och starkt växande kommun och vi inom Närsjukvården växer med den. Vi söker nu Specialistläkare inom allmänmedicin till våra vårdcentraler i Varberg!

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna, Folktandvården, en Palliativ vårdavdelning och våra särskilda uppdrag; TILMA-läkemedelsberoende, Barn och ungas psykiska hälsa samt Sprututbyte. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1 100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vill du bli framtidens Specialistläkare i Närsjukvården? Vårdcentralerna Västra Vall - Breared, Håsten, Veddige och Tvååker erbjuder dig ett spännande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent läkarteam som med stort engagemang och passion driver vårdcentralernas utveckling framåt. Då vi är fyra olika stora vårdcentraler med delvis olika åtaganden har du även möjlighet att kombinera din tjänstgöring på mer än en vårdcentral. Lockas du av att kombinera ditt arbete på en stadsnära vårdcentral i kontrast med en familjär lantlig vårdcentral, eller föredrar du att jobba på en och samma placering? Vi kan tillgodose dina önskemål. Om du pendlar till Varberg tar dig enkelt till våra vårdcentraler med kollektivtrafik.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som Specialistläkare inom allmänmedicin hos oss möter du en spännande variation av arbetsuppgifter med stora möjligheter att påverka din egen arbetssituation. Arbetet innebär mottagningsarbete och möjligheter finns att efter eget intresse kombinera det med uppdrag inom BVC, hemsjukvård och/eller handledning av blivande kollegor. Är du intresserad av att utöva ledarskap i kombination med patientarbete finns det möjligheter även till detta. Tillsammans med flera kompetenta läkarkollegor och en stabil personalstab kommer du att övergripande vara med och utveckla vårdcentralens arbete med patientsäkerhet och kvalitetsarbete. Jourtjänstgöring ingår i form av beredskapsjour i hemmet samt på Kvälls- och helgmottagningen beläget på Vårdcentralen Västra Vall i centrala Varberg.

Eftersom du som medarbetare i Region Halland är en värdefull tillgång är vi glada över att kunna erbjuda dig flera förmåner! Du erbjuds bland annat friskvårdsbidrag, fri sjukvård, löneväxling, föräldrapenningtillägg eller kanske vill du hyra cykel eller dator till ett förmånligt pris.

Utöver våra förmåner finns det många fördelar med att arbeta i en större organisation. Många värdesätter anställningstryggheten hos en stabil arbetsgivare, möjligheter till kompetensutveckling samt teamkänslan vi har i läkargruppen men även samarbetet med övriga professioner. Detta är några av framgångsfaktorerna som bidrar till att vi med engagemang driver vårt arbete framåt för en ännu bättre hälso- och sjukvård med patienten i fokus!

Kvalifikationer

Är du en lagspelare som vill bli en del av vårt vinnande lag? Vi söker dig som är en målinriktad och engagerad Specialistläkare inom allmänmedicin som drivs av kvalitet, kontinuitet och patientsäkerhet i ditt arbete. Vi lägger stort värde vid att du är kommunikativ, visar arbetsglädje och gärna kommer med nya idéer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Gällande de formella kraven är du utbildad specialist inom allmänmedicin eller har en specialistutbildning inom något annat område som är relevant för vår verksamhet. Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs. B-körkort erfordras.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 100% eller enligt överenskommelse.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
4

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 31 maj. Referensnummer NSVH 95/18.

Övrigt

I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Annicka Brink, Verksamhetschef Vårdcentralen Tvååker

Telefon: 0340-48 22 33

Agneta Billmer, Verksamhetschef Vårdcentralen Västra Vall

Telefon: 0733-03 78 45

Susanne Svensson, Verksamhetschef Vårdcentralen Håsten

Telefon: 073-824 24 79

Valentina Trpezanovska, Verksamhetschef Vårdcentralen Veddige

Telefon: 070-578 21 30

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 (vxl)