Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Syncentralen, Halmstad

Sista ansökningsdag: 28 januari Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Syncentralen är en länsövergripande verksamhet som arbetar med utgångspunkt från Halmstad och Kungsbacka. Syncentralen ingår i Hälsa och Funktionsstöds basenhet Kommunikation dit också Hörselvård, Resurscentrum för kommunikation Dako och Tolktjänst hör.

Syncentralens målgrupp är personer som har så nedsatt synförmåga att det är svårt att läsa vanlig skrift eller med synens hjälp orientera sig – eller har motsvarande svårighet i den dagliga livsföringen. Vi jobbar i team som består av synpedagog, optiker, sekreterare, kurator, datateam och ögonläkare.
Läs mer om Syncentralen på vår hemsida:
http://www.regionhalland.se/syncentralen

Arbetsbeskrivning

Som medicinsk sekreterare på Syncentralen kommer du huvudsakligen att arbeta med administration i journalsystemet VAS, t.ex. bokning av patientbesök, remisshantering, schemaläggning och viss dokumentation. Andra arbetsuppgifter är telefontid, fakturahantering, förrådsbeställning, hjälpmedelsinventering, posthantering samt visst administrativt stöd till annan verksamhet, Dako.

Tjänstens placering är i Halmstad men viss tjänstgöring kan bli aktuell även i Kungsbacka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare med god datorvana. Du har kunskap i Officepaketet och är van vid dokumentation. Erfarenhet från journalsystemet VAS är meriterande.

Du är en person som är utpräglat serviceinriktad och tycker om att arbeta med människor. Du är bra på att planera och organisera och har ett väl strukturerat arbetssätt och viljan att arbeta flexibelt mot de mål vi tillsammans har satt upp för verksamheten. Samarbetsförmåga och förmåga att kunna arbeta både i team och självständigt är viktiga egenskaper för tjänsten. Du är öppen och inte rädd för att ge och ta emot feedback. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, Det är inget krav men en fördel om du har körkort.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 28 januari. Referensnummer ADH 6/18.

Övrigt

Vi planerar att hålla Intervjuer 5/2.

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Eva Kalén, Avdelningschef

Telefon: 070-67 81 808

Pia Tellram Petersson, Medicinsk sekreterare

Telefon: 035-14 61 87

Cecilia Trauntschnig, Vision

Telefon: 035-14 61 62