Ledigt jobb

Är du Vårdcentralen Falkenbergs nya sjuksköterska?

Sista ansökningsdag: 6 juni Ansök nu

Är du en person som vill jobba på en arbetsplats som ger möjlighet till kunskap- och kompetensutbyte mellan en bredd av professioner? Söker du variation i det dagliga arbetet och möjligheten att påverka utvecklingen av din verksamhet? Då är Vårdcentralen Falkenberg en arbetsplats för dig!

Vårdcentralen Falkenberg är en trivsam och väletablerad vårdcentral. För närvarande har ungefär 10 000 patienter valt att lista sig hos oss. Arbetsplatsen ligger centralt i Falkenberg och är lätt att nå via allmänna kommunikationer och med bil. Välfungerande buss- och tågtrafik möjliggör pendling från Halmstad, Varberg och Kungsbacka, liksom från Göteborg.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkar– och distriktssköterskemottagning, laboratorieverksamhet, sjukgymnastik, arbetsterapi, kurator/psykolog, BVC, specialistmottagningar för Astma/ KOL, diabetes, hjärtsvikt och rökavvänjning. Vi kan även erbjuda våra patienter mindfulness-grupp, stress-skola, artros-skola och vi har även ett team som arbetar med psykiatrisk ohälsa. Vi arbetar med patienten i fokus, med respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna.

Nu söker vi en sjuksköterska som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team! Låter det spännande? Passa då på att söka dig till oss på Vårdcentralen Falkenberg redan idag!

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta med förekommande arbetsuppgifter för sjuksköterska på vårdcentral såsom arbete med TeleQ, bedömningar, provtagning samt planerad och akut mottagning. Vi arbetar med ständiga förbättringar för att utveckla vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har erfarenhet av yrket men saknar du detta anser vi att brist på erfarenhet kan vägas upp av känsla för ansvar, nyfikenhet, önskan att arbeta i team och en vilja att anta nya utmaningar.

Vi värdesätter samarbete och teamkänsla högt. Vi strävar efter att ha rätt person på rätt plats och lägger därför stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid. 75-100%. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Gäller även föräldravikariat 1 år, med ev. möjlighet till förlängning.
Antal tjänster
2

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 6 juni. Referensnummer NSVH 105/18.

Övrigt

I denna rekrytering planerar vi att göra löpande urval och intervjuer, så vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Thorstensson, Verksamhetschef Falkenberg

Telefon: 072-52 34 903

Lise-Gun Höglund, Vårdförbundet

Telefon: 0345-183 02