Ledigt jobb

Övertandläkare Ortodonti sökes till Tandregleringen, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 12 mars Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna Vårdcentralerna samt Folktandvården. Närsjukvården är ett modernt ”vårdföretag” med offentligt ägande där målet är att ge vård för varje krona. För att lyckas satsar Närsjukvården på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på ständig utveckling av verksamheten.

Arbetsbeskrivning

Arbetet innebär tandregleringsbehandlingar, konsultationer och utbildningar samt att bidra till klinikens utvecklingsarbete. Arbetet är förlagt till Tandregleringen i Kungsbacka. Konsultationer sker på allmäntandvårdsklinikerna i kommunen. Arbete även på annan tandregleringsklinik i Region Halland kan komma att bli aktuell.

Vid Tandregleringskliniken arbetar idag tre ortodontister och sju ortodontiassistenter. Kliniken kännetecknas av ett långt drivet delegerat arbetssätt. Journalsystem, remisshantering och röntgen är digitaliserat och snart även studiemodellerna.
Tandregleringskliniken är lokaliserad nära Kungsbacka Sjukhus centralt i Kungsbacka med närhet till tåg och bussar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialistbehörighet i ortodonti och gärna erfarenhet av att ha arbetat några år i yrket. Du har goda kunskaper i svenska språket samt är väl förtrogen med att arbeta med olika datorsystem.

Du skall ha lätt för att samarbeta och att arbeta delegerat. Du har ett stort patientfokus, vilket innebär att du är lyhörd och empatisk. Du måste vara målinriktad, noggrann, kvalitetsmedveten, flexibel samt lösningsorienterad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort B krävs för tjänsten.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 12 mars. Referensnummer NSVH 13/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Birgitta Lindskog Stokland, Klinikchef/Övertandläkare

Telefon: 0300-56 53 30

E-post: birgitta.lindskog-stokland@regionhalland.se

Stefan Nordström , TT

Telefon: 070-68 49 200