Ledigt jobb

ST-läkare sökes till Vårdcentralen Falkenberg

Sista ansökningsdag: 9 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

I Närsjukvården Halland ingår de offentligt drivna vårdcentralerna och Folktandvården. Vi arbetar för att vara en hälsoaktör i framkant och våra 1100 medarbetare är nyckeln i verksamheten för god vård och tandvård till invånarna. För Vårdcentralen Halland är det hälsofrämjande och patientnära arbetet i fokus. Gott bemötande och hög tillgänglighet är ledord för att möta våra invånares behov. För att lyckas tror vi på samarbete mellan alla våra olika kompetenser. Vi satsar på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö för ständig utveckling av vår verksamhet.

Vårdcentralen Falkenberg ligger mitt i Halland, centralt i Falkenberg och det är lätt att pendla med tåg både från norr och söder.

Arbetsbeskrivning

Vill du bli framtidens specialistläkare i Närsjukvården? Är du intresserad av forskning, utveckling och ledarskap?

Då är du den ST-läkare vi söker till Vårdcentralen Falkenberg. Under anställningstiden kommer du även att tjänstgöra på bland annat den allmänna palliativa vårdavdelningen och läkarmedverkan i hemmet.

Som ST-läkare hos oss får du mycket god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med att utforma din plan och utveckla specialintressen.
ST-läkarna har regelbundet gemensamma träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektorn.

Vårdcentralen Falkenberg består av läkarmottagning och distriktssköterskemottagning med cirka 9 800 listade patienter. Vi är ungefär 50 medarbetare som arbetar tillsammans med patienten i fokus och ser värdet av stort samarbete mellan alla våra professioner. Förutom läkare och distriktssköterskor finns hos oss fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator, sekreterare, sjuksköterskor (bl.a. för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning) och undersköterskor. Vi erbjuder även våra patienter friskvårdsgrupp i bassäng, mindfulness och stress-skola. Vårdcentralen ligger vackert belägen vid ett naturskönt område utmed Ätran.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med stort intresse för allmänmedicin. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och att kunna arbeta både i team och självständigt.

Du har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.
Körkort erfordras.

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tillsvidareanställning.
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 9 april. Referensnummer NSVH 65/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Helén Thorstensson, Vårdcentralschef

Telefon: 072-52 34 903

Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening

Telefon: 0346-56 000 vxl