Ledigt jobb

Medicinsk sekreterare till Öron-, näs- och halskliniken, Halmstad

Sista ansökningsdag: 9 september Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Öron-, näs- och halskliniken är organiserad inom Hallands sjukhus och bedriver öppenvårdsverksamhet i Halmstad och Varberg samt slutenvårdsverksamhet i Halmstad på avdelning 53. Här finns vårdplatser samt tillgång till centraloperation och jourverksamhet dygnet runt.

Arbetsbeskrivning

Sekretariatet innefattar ett större antal sekreterare som för närvarande bemannar klinikens två mottagningar i såväl Halmstad som i Varberg. Vi söker nu en engagerad medicinsk sekreterare till vårt team med huvudplaceringsort Halmstad. Här arbetar vi tillsammans som en enhet med uppdraget i fokus. Arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och expanderande klinik och bli en del i vårt team!

Som medicinsk sekreterare hos oss har du möjlighet till varierade administrativa arbetsuppgifter såsom journalskrivning, statistik, telefon, bokning, webbtidbok, e-hälsotjänster, inventering, posthantering samt uppföljning av verksamheten.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare. Vi förutsätter att du har mycket god datorvana, goda kunskaper i medicinsk terminologi samt svenska i tal och skrift. Meriterande är erfarenhet av teamarbete och goda kunskaper i VAS journalsystem.

Vi söker dig som har en utpräglad känsla för service, är flexibel och har en god förmåga att prioritera mellan arbetsuppgifter. Du tycker om att skriva och du ser ett välfungerande administrativt arbete som en förutsättning för att vi tillsammans ska kunna arbeta med och för vår målgrupp. Du kan arbeta såväl självständigt som i grupp och har en god förmåga att samverka och skapa nätverk. För att trivas hos oss är det viktigt att du vill delta i det dagliga teamarbetet och vara med och skapa en arbetsmiljö där vi inspirerar och inkluderar varandra. I arbetslaget behöver vi en medarbetare med driv, som är nytänkande och har en vilja att skapa välfungerande arbetssätt med patienten i fokus. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Omfattning
Heltid.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Varaktighet
6 månader eller längre.
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning i 6 månader med goda möjligheter till förlängning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 9 september. Referensnummer HS 214/18.

Övrigt

Vi läser och kallar till intervju löpande under ansökningstiden.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Ulla Holmefalk, Avdelningschef, ÖNH-kliniken

Telefon: 035-13 15 43

Jessica Friberg, Vision

Telefon: 035-13 15 19