Ledigt jobb

Sjuksköterska till Medicinmottagningen, dagsjukvård, Kungsbacka

Sista ansökningsdag: 15 april Ansök nu

Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken – alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas ”Vi KAN”, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande – ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Hallands sjukhus omfattar akutsjukhusen i Halmstad och Varberg och vi bedriver även planerad verksamhet i Kungsbacka och Falkenberg. Vi har cirka 3 500 medarbetare som arbetar för att ge den bästa möjliga vården till hallänningarna och vi erbjuder specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Våra medarbetare är nyckeln till att Hallands sjukhus har mycket goda resultat i många nationella mätningar och vi arbetar med ständiga förbättringar.

Arbetsbeskrivning

På dagsjukvården behandlas patienter med hematologisk, gastroenterologisk eller neurologisk sjukdom vilka behöver intravenös behandling polikliniskt. Det kan också vara provtagning ur, och skötsel av, centrala infarter samt blodtransfusioner. Vi är alltid två sköterskor i tjänst.

Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med 80 000 invånare. På Hallands sjukhus Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn.

Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning.

Inom medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs i dag specialistmottagningar inom allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, dagsjukvård samt allmän invärtesmedicin och AK-mottagning. Mottagningen har till teamen knutna sköterskemottagningar, dietist, medicinsk fotterapeut, kurator, undersköterskor samt läkarsekreterare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med någon vidareutbildning och en bred erfarenhet. Tidigare erfarenhet av mottagningsarbetet är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, då vi gärna ser att du är självständig, initiativrik och har lätt för att samarbeta.

Anställningsvillkor

Omfattning
Timavlönad.
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning.
Antal tjänster
1

Ansökan

Ansök på webben via Offentliga Jobb

Senaste datum för ansökan är 15 april. Referensnummer HS 72/17.

Övrigt

Välkommen med din ansökan!

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontaktperson

Marita Edsö, Verksamhetschef

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)

Pia Agerforz, Specialistsjuksköterska

Telefon: 0300-56 50 00

Carina Larsson, Vårdförbundet

Telefon: 0300-56 50 00 (vxl)